מבזקים
סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער גבעתיים פותחת עגלת קפה שישית: המחירים הוגבלו, גם טבעונים ורגישים לגלוטן בפנים בן 14 נהג ברכב על גבי הג'אנטים וניסה להימלט מהמשטרה בנתיבות "אם יפגעו במפעלי ים המלח – כל הנגב ייעצר": קרב הענק על 30 אלף משרות בדרום פתח תקווה: קטין הותקף ונפצע, מספר קטינים נעצרו במהלך הלילה מהכיתה אל הכוכבים: 47 נערות מבאר שבע ואופקים מסיימות שנה ראשונה בתוכנית שמכוונת לעולמות התעופה והחלל

כתבי אישום נגד חמישה תושבי נגב בגין עבירות נשק

פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד ארבעה מתושבי הנגב בגין עבירות סחר בנשק ובתחמושת במספר רב של הזדמנויות שונות.

פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד ארבעה מתושבי הנגב בגין עבירות סחר בנשק ובתחמושת במספר רב של הזדמנויות שונות.

מכתב האישום שהגישה עו"ד שלומית מלקו מפרקליטות מחוז דרום עולה כי הנאשם עבדאללה אלצראיעה (19), יצר קשר בהזדמנויות שונות עם הנאשמים עימאד אלצראיעה (24), נאל אלצראיעה (26) ובן דודו עהד סראיעה (23) וכן עם אנשים נוספים על מנת לרכוש או למכור נשק ותחמושת נלווית באופן לא חוקי. בחלק מהמקרים אף ניסה עבדאללה למכור את אותו הנשק מספר פעמים, בניסיון להשלים את העסקאות. כך בין היתר ניסו הנאשמים למכור ולקנות נשקים ביניהם אקדח גלוק, רובי קרלו ועוזי ועוד במחירים הנעים בין 24,000 ₪ ל 33,000 ₪ או במבצע שניים ב 50,000 ₪. בנוסף, ניסו הנאשמים למכור מחסניות ביניהן גם צהליות בעלויות של כ 200 ₪, עשרות ארגזי תחמושת המכילים אלפי כדורים, ביניהם גם ארגזי תחמושת משטרתית וכן תחמושת נפל במחירים הנעים בין 1,200 ₪ ל 1,500 ₪ לארגז ועוד.

בבקשת המעצר שהוגשה במקביל ציינה עו"ד מלקו "…מסוכנתם של המשיבים כולם מתגברת לאור סוגי הנשקים שהוצעו למכירה ו/או לרכישה, ניהול מו"מ הקונקרטי לשם השלמת עסקאות בנשק, הקלות והזמינות שבה פועלים לשם השלמת העסקאות, תוך העברת המדיה– תמונות של הנשקים השונים העוברים במסגרת מו"מ לביצוע העסקה מעידים כולם היטמעות הנאשמים באורח החיים העברייני ועל המסוכנות הרבה הנשקפת מהמשיבים."

במסגרת התיק שנחקר על ידי ימ"ר דרום במשטרת ישראל, יוחסו לנאשמים כל אחד לפי חלקו, עבירות רבות של ניסיון לעבירות בנשק, בתחמושת וכן בחלקי נשק.

בנוסף, הגישה עו"ד עינת נהון- אפרתי מפרקליטות מחוז דרום כתב אישום לבית משפט השלום בבאר שבע נגד מוניר אזברגה (42) מרהט, לאחר שבחיפוש בביתו נמצא על גג ביתו, בתיק שחור מתחת לבריכת גומי ריקה, רובה M16  ותחמושת. לאזברגה יוחסה עבירה של החזקת נשק ותחמושת.


◼️ חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן