את הכותרת הזו מספק לפני זמן קצר אייל סורגיט, יו״ר הנהגת ההורים באילת.
לדבריו של סורגיט, החלטת הממשלה והמלצת משרד הבריאות להטיל סגר לילי בשכונת שחמון הנה מנותקת מהמציאות. ״ילדי שחמון לא בני ערובה של המלונאים בעיר״, זעם סורגיט. עוד הוסיף כי לא הגיוני שהעיר התיירותית תמשיך לקבל את פני האורחים וילדי שכונת שחמון יישארו בביתהם ללא מערך לימודים. ״דרשנו לאפשר קיום לימודים בגנים ועד כיתה ד׳ ובאם הצעתנו לא תתקבל נפעל בהתאם בשעות הקרובות״.
כזכור לפני זמן קצר ביצעה מערכת חדשות 08 שיחה עם פיקוד העורף אשר הבהיר כי נכון לרגע זה תושבי שכונת שחמון יוכלו לצאת ולהיכנס באופן חופשי מאזור מגוריהם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








