מבזקים
מאשקלון לפסגת אירופה: אליאב בן ה – 15 זכה בשתי מדליות זהב בג׳יו ג׳יטסו פחות בירוקרטיה, יותר בנייה? הרפורמה שעשויה לקצר את הדרך לדירה הגיעה למזכרת בתיה וקריית עקרון יהורם גאון, יהודה פוליקר ודני סנדרסון בלי הבמה – התערוכה התל אביבית שחושפת את האנשים שמאחורי התהילה במקום מסכים: משפחות באופקים יוצאות לחפש את המטמון בפארק נתניה תשפץ מוסדות חינוך ב – 65 מיליון שקל: חלק מהקייטנות יועברו זמנית לא רק לומדים: תלמידי נתניה יפתחו מיזמים ירוקים שישפיעו על העיר יריד תעסוקה לנוער יתקיים באשקלון לקראת חופשת הקיץ חשבו שמדובר במזוודה רגילה: בנתב"ג גילו 20 תוכים נדירים שהוסתרו בדרך לישראל מאמינות בעצמן מגיל 12: התוכנית באשקלון שמחברת נערות לעולם הניהול וההנהגה איך אור יהודה תייצר יותר כסף לעיר? העירייה פתחה במהלך כלכלי חדש מאשקלון ואילת לפסטיבל ירושלים: הסרטים המקומיים שיתחרו על המסך הגדול רגע לפני החופש הגדול: ביבנה מנסים להחזיר את הילדים מהמסכים לספרים "חרם יכול לקרות לכל ילד": גבעת שמואל העלתה את הנושא שכמעט כל הורה חושש ממנו כך תיראה רחובות בעוד 20 שנה: תוכנית המתאר העירונית עוברת לשלב הבא שדרות משנה כיוון: נתיבי תחבורה ציבורית, שבילי אופניים ומרכז שליטה חכם ב – 25 מיליון שקל ח׳500 מתקדמת: חולון תמתג את הקריה החדשה ותקים אתר מידע לבעלי הקרקעות כניסה חדשה לשדרות: כביש 334 נפתח בהשקעה של 263 מיליון שקל אחרי חקירה סמויה: פאב בקריית גת נסגר בעקבות אירועים בהשתתפות קטינים לא רק ערב הוקרה: רמלה פתחה מעטפת קבועה למשפחות המילואים והקבע ירושלים חנכה רחבה לזכר צבי בן יוסף: היוצר והלוחם שנפל בקרבות גוש עציון

אושרה פה אחד הצעתו של חבר המועצה גיא צור לחיזוק הקשר בין העירייה ומוסדותיה למוסדות ההשכלה הגבוהה

היום (ראשון) אושרה הצעתו לסדר של חבר מועצת העיר רחובות, גיא צור, לקידום חיזוק התחום המדעי בעיר. רחובות חרטה על דגלה ולמעשה בשמה היא עיר המדע ולה מוסדות מדעיים כמו הפקולטה לחקלאות ומכון וייצמן אשר תורמים לצביונה של העיר.

 

תחום המדע בישראל בכלל וברחובות בפרט מקבל דגש חזק יותר בשנים האחרונות עם משרד ממשלתי ייעודי תקציבים למחקר ופיתוח ימי מדע פסטיבלי מדע ועוד. בהצעת החלטה זו למעשה מראה עיריית רחובות את מחויבותה העמוקה לתחום המדעי אותו אשר תמשיך להעצים ולפתח.

בהצעה לסדר נכתב: "עיריית רחובות תפעל ותעצים את פעילותה בתחום המדע ע"י הנגשתו לתושבי העיר וחיזוק שיתופי הפעולה עם המוסדות המדעיים בתחומה. ותיטול חלק פעיל באירועים כמו לילי המדענים תקדם פסטיבלי מדע ועוד".

חבר מועצת העיר גיא צור ברך על ההחלטה ואמר: "ראשית אני מודה לכל חברי מועצת העיר שהוכיחו כי כאשר מדובר בקידומה ופיתוחה של רחובות אין קואליציה ואופוזיציה אלא חד אנחנו. ההצעה למעשה מעצימה ומחזקת דברים שנעשים בשנים ,האחרונות בחיזוק התחום המדעי חינוכי בהנהגתו של ראש העיר, רחמים מלול. העיר התברכה במוסדות המדעיים מן המובילים בישראל ואני רואה מחויבות להמשיך ולהנחיל ערכי שם חינוך מדע והשכלה כזכות וערך לכלל תושבי העיר יחד עם חבריי".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן