בכניסה לפארק לכיש באשדוד נחנך אתמול הבית החדש של מועדון הרכיבה של עמותת אתגרים, הפועל בעיר כבר 13 שנה. זהו מועדון ייחודי שמחבר בין אנשים עם מוגבלות לבין מתנדבים ורוכבים ללא מוגבלות, דרך רכיבה משותפת על אופניים ובאווירה של שוויון, שייכות והתגברות על אתגרים.
מועדון הרכיבה של עמותת אתגרים מעניק מסגרת ספורטיבית וחברתית לאנשים עם מוגבלויות, לילדים, לפצועי מלחמה ולנפגעים אזרחיים. המטרה ברורה: לייצר חוויה של מסוגלות והצלחה דרך ספורט נגיש, בשיתוף מתנדבים מהקהילה.
במועדון משתמשים במגוון סוגי אופניים מותאמים, מה שמאפשר לכל רוכב להשתתף, ללא קשר למגבלה הפיזית או הקוגניטיבית.
לדברי העירייה, אשדוד השקיעה בשדרוג התשתיות ויצירת מרחב חדש ומזמין לפעילות המועדון, בשיתוף: קרן עזריאלי, MSC Foundation, החברה העירונית לתרבות ופנאי ורשות הספורט העירונית. “כל רוכב ורוכבת כאן מרגישים שייכים ושווים, זה בית שמאפשר להגיע רחוק,” נמסר מטעם העירייה.
החניכה המחודשת התקיימה בהתרגשות רבה, בליווי משפחות, מתנדבים ורוכבים.
“אתגרים” היא אחת העמותות הגדולות בישראל בתחום הספורט הנגיש. מדי שנה משתתפים בפעילויותיה אלפי אנשים עם מוגבלות, בעזרת אלפי מתנדבים.
כשהלב מוביל, הדרך נפתחת. לפעמים אופניים יכולים לשנות חיים.
◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








