מבזקים
חסימות לילה ושינויי תנועה למשך חמישה ימים בשל עבודות המטרונית ברחובות כמעט 60 שנה לא ידעה היכן קבור בנה: מיזם עירוני בשדרות סגר לתמר מעגל כואב גדרה: המועצה מזהירה מפני ניסיון הונאה – דרישות תשלום מזויפות נשלחו לתושבים אשדוד: בשל עומסי החום הקיצוניים – העירייה משנה את עבודת צוותי השטח וקוראת לציבור להישמר לקראת פתיחת שנת הלימודים: עשרות בתי ספר וגני ילדים באשקלון עוברים שדרוג נרחב חשד לסחר בסמים באשדוד: המשטרה תפסה קריסטל, אקסטזי, MDMA וקנאביס סוכל ניסיון חיסול בלוד: חשוד נתפס עם אקדח טעון וארבעה נעצרו ממסגרת שיקומית לפודיום הארצי: ההישג המפתיע של בני הנוער מרמת הנגב מופע המזרקות של בת ים חוזר בגרסה הגדולה ביותר עד כה הצלילים הם גם צבעים וטעמים: הצעיר מרחובות שחווה את המוזיקה בדרך יוצאת דופן בתוך דקות: המשטרה עצרה שני חשודים ממודיעין בהשלכת רימון הלם לעבר בניין מגורים ברמת גן קריית גת בדרך למהפכה: רובע חדש עם כ – 11 אלף דירות צפוי לשנות את פני העיר מנהלת חדשה לבית הספר "בראשית" בקריית אונו: דאלי פרידמן פרץ נבחרה לתפקיד עגלת קפה או עורק החיים של חיות הבר? בית המשפט עצר זמנית את העבודות ביער ראש העין הלילה: כביש בגין בירושלים ייסגר לחלוטין לכיוון דרום – אלה שעות הסגירה מראשון לציון למסך הטלוויזיה: קארין בן אבי זעפרני תשתתף בסדרה חדשה על עולם המשפיענים הדילמה של אילת: יותר מים לחקלאים – או הגנה על שונית האלמוגים? הכבישים בדרום ממשיכים לגבות מחיר: אשדוד, באר שבע, אשקלון ואילת ברשימת הצמתים האדומים בישראל לא רק הפקקים: נתניה, הרצליה, כפר סבא ורחובות ברשימת הצמתים האדומים בישראל גוש דן על המפה האדומה: תל אביב, פתח תקווה, בת ים, רמת גן, חולון וראשון לציון ברשימת הצמתים המסוכנים בישראל

בן דודו של אהד יערי ה"יד נרצח לפני שלושה חודשים בפיגוע

קשה מנשוא: בעוד המשפחה מנסה להתאושש מרצח יהודה שמואל שרמן הי"ד בפיגוע שהתרחש לפני כשלושה חודשים בחוות "שובה ישראל" – היום התבשרה בשורות איוב על מותו של סבן דודו, אהד יערי ז"ל, בלבנון.

קשה מנשוא: בעוד המשפחה מנסה להתאושש מרצח יהודה שמואל שרמן הי"ד בפיגוע שהתרחש לפני כשלושה חודשים בחוות "שובה ישראל" – היום התבשרה בשורות איוב על מותו של סבן דודו, אהד יערי ז"ל, בלבנון.

השר סמוטריץ׳ כתב בחשבון ה-X שלו:

סמל אהד יערי הי״ד, בן למשפחה ארץ ישראלית שורשית שמשלבת תורה ועבודה ומחוברת בכל נימי נפשה לארץ ישראל ויישובה במסירות אין קץ.

אהד ז״ל הוא בנם של דוד ונעמה, מעמודי התווך של הקהילה הדתית-לאומית ברחובות. הוא גם אחיינו של חברי ושותפי שנים רבות יהושוע שרמן ובן דודו של יהודה שמואל שרמן הי"ד שנרצח לפני כשלושה חודשים בחוות "שובה ישראל" הסמוכה לחומש בצפון השומרון המתחדש.

המחיר האדיר שאנחנו משלמים על העתיד והקיום שלנו כעם חופשי בארצנו, אחרי אלפיים שנות גלות, אינו מובן מאליו. הוא מחדד את גודלה וחשיבותה של התקופה ואת המחויבות האדירה שלנו להמשך שגשוגה של מדינת ישראל.

תהי נשמתם ונשמת כל הנופלים צרורה בצרור החיים לעולמים. השם יקום דמם ואנחנו נמשיך את בשורת "בדמייך חיי".


אהד יערי הי"ד היה תלמיד שיעור ג' בישיבת ההסדר מעלות. הרב שי הוד, הר"מ של יערי: "היה בחור מיוחד במינו, כולם נשבו בקסמו". מאיגוד ישיבות ההסדר נמסר: "מחבקים את המשפחה, רבני הישיבה, בוגריה ותלמידיה בשעה קשה זו"

הערב הותר לפרסום על נפילתו של סמל אהד יערי הי"ד (21) מרחובות, לוחם בגדוד שקד של חטיבת גבעתי. יערי, תלמיד בישיבת ההסדר מעלות, הותיר אחריו את הוריו, נעמה ודוד, ואת שלושת אחיו, משה, אמיתי ודביר.

הרב שי הוד, הר"מ של יערי בשיעור ג', מספר: "אהד היה בחור מיוחד במינו. כל מי שנפגש איתו נשבה בקסמו. היה חברתי, בעל ענווה גדולה מאוד. היה לו רצון לעבוד את השם מתוך חיבור, העמקה, פשטות. בדיוק על הרקע הזה הוא הגיע עד למעלות, אחרי פגישה עם ראש הישיבה הרב יהושע ויצמן. הבחירה שלו להגיע מרחובות הייתה מתוך חיפוש אחר האמת".

עוד הוסיף הרב הוד: "אהד היה לוחם ואדם מיוחד, בעל ידע כללי נרחב, רחב אופקים. הוא היה אהוב מאוד בישיבה, מעמיק, חושב, לא לוקח שום דבר כמובן מאליו. בעל מידות טובות מאוד ויחסי אנוש מיוחדים במינם. משתתפים בצער הכבד של המשפחה".

מאיגוד ישיבות ההסדר נמסר: "בית איגוד ישיבות ההסדר מבכה מרה את נפילתו של החייל סמל אהד יערי ז"ל, לוחם בגדוד שקד בחטיבת גבעתי, תלמיד בישיבת ההסדר מעלות, שנפל במלחמת המצווה. בשם ראשי ישיבות ההסדר וכלל הרבנים והתלמידים, אנו מחבקים את המשפחה, את רבני הישיבה, תלמידיה ובוגריה בשעה קשה זו ומתפללים לניצחון מוחץ של חיילינו הגיבורים על אויבינו השפלים והאכזריים. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים".


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: freepik

דילוג לתוכן