ממשיכים בעשייה גם בשגרת חירום: התקדמות בעבודות להקמת קריית הנוער והצעירים של אשקלון – הקריה החדשה תציע ייעוץ לימודים, פיתוח קריירה, ליווי יזמים ומגוון רחב של שירותים עבור צעירי אשקלון
עבודות הבנייה של קריית הנוער והצעירים החדשה של אשקלון נמצאות בעיצומן. לאחר עבודות נרחבות לשיטוח שטח הבנייה, בימים אלה מתבצעת הכנת היסודות לקריה החדשה.
הקריה החדשה תהיה הבית החדש של הנוער והצעירים בעיר ותהווה מרכז עירוני ראשון מסוגו המיועד לפיתוח ומימוש הפוטנציאל של צעירות וצעירי העיר והענקת מגוון הזדמנויות בכל תחומי החיים. בקריה יוכלו צעירות וצעירי אשקלון ליהנות משירותי ייעוץ לימודים בחינם, מידע על קורסים וסדנאות לבחירת כיוון מקצועי, סדנאות לפיתוח קריירה, ליווי יזמים חברתיים, ייעוץ מלגות, אירועי תרבות וסיוע לצעירים בסיכון.
גם בני ובנות הנוער ייהנו מבית חם לכל טווח הגילים: מקום למפגשים קבוצתיים, לפעילות מועצת הנוער העירונית וארגוני נוער, לאירועים עירוניים ולסדנאות וקורסים. כמו כן, ישמש המקום כמרכז ללימוד וחיזוק מקצועות הליבה עבור כלל המגזרים בעיר.
המבנה החדש ישתרע על שטח של כ-1,500 מ"ר בשלושה דונם, במקביל לשדרות אלי כהן, ויכלול, בין היתר, כיתות לימוד, משרדים, חדרי ייעוץ, אודיטוריום עם 500 מקומות ישיבה, חצר פנימית ומנזה.
ראש העיר, תומר גלאם: "גם בימים כאלו, לצד שגרת חירום, אנחנו ממשיכים בקידום הפרויקטים העירוניים והקמת קריית הנוער והצעירים היא חלק מהם והעבודות בשטח מתקדמות. אנחנו שמחים להעניק לכל נער ונערה ולכל צעיר וצעירה באשקלון את הכלים לצמוח ולהצליח ואת המקום הזה, שיהפוך לבית החדש והמשמעותי עבור אלפי בני נוער וצעירים באשקלון״.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







