מבזקים
רימון הלם הושלך בכביש באילת: ארבעה חשודים נעצרו, בהם קטין מינוי חדש בעיריית אור יהודה: תמי בנימיני [תושבת חולון] מונתה למנהלת אגף משאבי אנוש נמלט ממחסום באשדוד והתהפך: קטין מגדרה חשוד שנהג ללא רישיון מרכז שפירא: שלושה שוהים בלתי חוקיים נתפסו בפעילות משולבת של המשטרה ומג״ב באר יעקב: אישה נפגעה משאיפת עשן בשריפה בבניין מגורים אירוע חריג בגבעת שמואל: נשקו של מאבטח בית ספר נחטף בדרך ל – 9 שקלים לליטר? ההתייקרות שעלולה להכות בכיס הנהגים כבר בנובמבר המאבק על בית הכנסת ברחובות מחריף: הקרקע הוקצתה מחדש וחברות המועצה מאיימות בצעדים משפטיים תושב גבעתיים נעצר בחשד לתקיפת מאבטחיו של נפתלי בנט בתל אביב בהיריון ברחובות? ביום שישי מחכה לכן אירוע חינמי עם הצצה לחדרי הלידה סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות בזמן שהזכאות לבגרות עלתה בארץ – בראש העין נרשמה דווקא ירידה תחזית מזג האוויר ליום ראשון, 25.10.2026 חג המסיק מגיע לבאר טוביה: שישה יישובים, זיתים ופעילויות לכל המשפחה יש לכם גג פרטי בקריית עקרון? ההרשמה לרכישה מוזלת מסתיימת בשלישי חודשיים אחרי מותו של שי חמו: מרכז חדש בקריית גת יישא את שמו הילדים בחזית, ההורים עם הדאגה: המיזם החדש בקריית אונו חניון ציבורי בפתח תקווה נסגר לתושבים – בית המשפט ביטל את ההחלטה 46 בתים נחנכו בערד, אבל בדרך עשרות משפחות פרשו והמחירים התייקרו עבודות להקמת כיכר בסביון: רחוב כרם הזיתים ייחסם לכחודש החל מהערב

הכשרה הטובה בעולם: זו הפיצרייה מירושלים שזכתה במקום הראשון

מדריך TOP 50 PIZZA, המישלן של הפיצות, דירג את PIEDRA מישראל במקום ה-1 כפיצה הכשרה הטובה בעולם ובמקום ה-37 בדירוג העולמי הכולל, עלייה של 2 מקומות מאשתקד

מדריך TOP 50 PIZZA, מגזין הפיצות הנחשב בעולם בסגנון איטלקי/נאפוליטני קיים את התחרות השנתית בטוקיו שביפן, במסגרתה דירג את מיטב הפיצריות ברחבי העולם, ובחר בפיצריה הישראלית PIEDRA ה-1 כפיצה הכשרה הטובה בעולם. פיאדרה התחרתה בקטגוריית אסיה-פסיפיק, הקטגוריה בה פיצריה מישראל זכאית להתחרות. זו הפעם השלישית ברציפות בה המדריך היוקרתי, מדרג פיצריה מישראל, וכמו בפעמים הקודמות, כך גם השנה, פיאדרה נכנסה לרשימה היוקרתית, כשזכתה במקום ה-37, מה שהפך אותה לפיצרייה הכשרה הטובה בעולם. 

במהלך האירוע היוקרתי שקיבץ לתוכו את מיטב הפיציולואים מרחבי העולם, נקרא לבמה אבי סינקלר, שף ושותף ב׳פיאדרה׳ וקיבל בשם הפיצרייה ושותפיו תעודה מהמדריך המכונה בקרב המומחים ״המישלן של הפיצות״ וכן חולצת שף של המדריך, שף סינקלר הנרגש עלה לבמה עם כובע כתום כמחווה לבני משפחת ביבס שנרצחו בשבי חמאס, וכשהציג את התעודה לקהל, סימן בתנועת יד עם שלוש אצבעות כמחווה לחטופה ששבה מהשבי בחיים – אמילי דמארי.

שף אבי סינקלר: ״אני מתרגש מהמעמד ומהאירוע המרשים. גאה שפיאדרה זכתה בתואר הפיצה הכשרה הטובה בעולם ומבטיח לכולם כי גם בשנים הבאות פיאדרה תמשיך להביא בשורה בדמות טעמים משובחים ותוסיף לתת כבוד למאכל שאנו חיים, נושמים ואוהבים כל כך – הפיצה. ובהזדמנות זו אני רוצה לספר לכולם כי בקרוב מאוד תיפתח לראשונה בפיאדרה אפשרות להזמין פיצה באמצעות משלוחים.״

על המחווה המרגשת שעשה על הבמה, הוסיף סינקלר: ״התקופה המורכבת אותה אנו חווים מאז השבעה באוקטובר, מלווה אותנו בכל יום, ובכל דקה. גם ברגע משמח שכזה, מחובתנו לזכור את מי שזכינו לשמוח בחזרתם לשלום, ולצערי, את מי שלא שבו לביתם בדרך לה פיללנו והותיר בנו זעזוע וכאב עמוק. נמשיך לקרוא מעל כל במה לשובם של אחינו ואחיותינו החטופות והחטופים הנמצאים כבר 522 ימים בשבי חמאס. שובם לביתם יהיה ניצחון ענק ושמחה אדירה לכולנו״.

פיאדרה, מסעדת הפיצה כוללת כיום שלושה סניפים, שניים בירושלים וסניף נוסף בפתח תקווה, עמלה בימים אלו על התרחבות הרשת ועל פתיחת שירות משלוחים. בתפריט שלה מוצעות מגוון פיצות בשיטה הנאפוליטנית – טאבון אבן המובער ע״י טאבון עצים. כמו כן, מכיל התפריט מגוון מנות דוגמת פסטה בטאבון, סלט פנצנלה, ברולה חצילים וקנולי.

בשנת 2016 נפתח הסניף הראשון של פיצריית פיאדרה ברחוב אגרון בירושלים. השם PIEDRA נבחר ע״י הבעלים כמחווה של השף, אבי סינקלר לאמו, ממוצא ארגנטינאי. משמעות השם היא "האבן", המייצגת את ליבה של הפיצריה – טאבון האבן המובער ע״י עצים, ומכין את הפיצה במהירות, באיכות ובחום של מעל 400 מעלות, כיאה לשיטה הנאפוליטנית. הפיצות המשובחות מורכבות מחומרי גלם מובחרים וטריים המספקים חוויה של טעמים עשירים.

התפריט מציע מגוון פיצות מקמח איטלקי, תוך שימוש בבצק בתפיחה איטית במשך 24-36 שעות. התפריט נע בין מרגריטה קלאסית לפרשנויות שונות המשלבות גם טעמים מקומיים. בנוסף, במסעדה מגישים מנות נוספות מהמטבח האיטלקי כמו סופלי וקינוחים כמו קנולי כאשר כל המוצרים מוכנים במקום ובעבודת יד.

PIEDRA
-סניף ארנונה, ירושלים: רחוב דניאל ינובסקי 17
-סניף מרכז העיר, ירושלים: רחוב גרשון אגרון 1
-סניף פתח תקווה: רחוב תוצרת הארץ 2
הסניפים כשרים למהדרין | בקרוב תחל הרשת בשירות משלוחים

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רון ירקוני יחסי ציבור

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן