מבזקים
אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל גדרה משנה את כללי המשחק של חגיגות העצמאות כפר סבא: נהגת בת 75 איבדה שליטה ונפצעה אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים תל אביב: הדירה הזו נסגרה אחרי מה שנמצא בפנים מהבסיס הצבאי לשוק השחור – כך נחשפה הפרשה מאשקלון המתכון הזה מוקדש למי שלא ישבו עוד סביב השולחן באר שבע: מה שהם השאירו מאחור הפך לשיעור הכי חזק בבית הספר לא רק הזיכרון – גם האחים: ערב עוצמתי ומרגש בנתניה אחרי הגבלות וביטולים: בגן יבנה מחזירים את טקסי הזיכרון והעצמאות לקהילה

כבוד לאשדוד בבלומפילד: פרס מפעל חיים הוענק לבעלי "קפה צמרת", יגאל ארביב ובני מימון

המועצה להסדר הימורים בספורט העניקה לראשונה את הפרס המכובד ליגאל ארביב ובני מימון; ראש העיר לסרי: "הפכתם את המקום לנקודת מפגש של אהבה וקהילה"

באצטדיון בלומפילד נערך טקס חגיגי של המועצה להסדר הימורים בספורט (הטוטו), במסגרתו הוענק לראשונה פרס מפעל חיים לתחנת טוטו ולבית הקפה "קפה צמרת" מאשדוד. ההוקרה הוענקה לבעלים, יגאל ארביב ובני מימון, שנבחרו מבין שלל עסקי הקפה והטוטו הפעילים בעיר.

הפרס ניתן לשניים על תרומתם ארוכת השנים לקידום מותג הטוטו ולמעורבותם בקהילה המקומית. "קפה צמרת", הממוקם ברחוב רוגוזין 11, הפך עם השנים למוסד אשדודי מוכר ולא רק כתחנת טוטו, אלא כנקודת מפגש אותנטית. בנימוקי הפרס צוין כי המקום זוכה לכבוד רב גם מחוץ לגבולות העיר.

ראש העיר, ד"ר יחיאל לסרי:

"יגאל ובני היקרים, הפרס הזה הוא לא רק עבור ההצלחה בעסקים, אלא עבור כל רגע שבו הפכתם את המקום שלכם לנקודת מפגש של אהבה, קהילה ותרבות. אתם חלק בלתי נפרד מהרוח העירונית של אשדוד, וזו זכות גדולה לראות אתכם זוכים להוקרה שמגיעה לכם מכבוד כל כך רחב."

הטקס נערך במעמד יו"ר ומנכ"ל הטוטו, לצד בעלי תחנות מצטיינות במכירות לשנת 2025. מעיריית אשדוד נמסר כי היא מברכת את הזוכים על השירות המסור והעשייה הניכרת "בכל בוקר מחדש", המהווה נדבך משמעותי בחיי התרבות והספורט בעיר.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן