ITAY BRANDS מותג אופנת הבייסיק-פרימיום הפופולארי בישראל, משיק חנות חדשה בקניון רמת אביב. החנות החדשה משתרעת על פני 90 מ"ר ומציעה את מיטב הקולקציות המתעדכנות על בסיס שבועי לנשים ולגברים.
לפני כ-3 שנים, ITAY BRANDS פתח את חנות הפופ-אפ הראשונה בקניון רמת אביב – נקודת המפנה במעבר של המותג מאתר האונליין לחנות פיזית. ההצלחה הייתה מסחררת ובמהרה הפך הפופ-אפ לסניף הראשון של הרשת. כעת, המותג חוזר למקום שבו הכל התחיל, עם חנות חדשה משודרגת וגדולה.
הסניף החדש ברמת אביב מצטרף לתוכנית ההתרחבות של המותג. כיום ITAY BRANDS מונה 12 סניפים ואתר מצליח ועד סוף שנת 2026 הרשת צפויה להגיע ל-30 סניפים בפריסה ארצית. לחברה שני פרזנטורים ידועים ומובילים: רותם סלע ואסף גרניט.
המותג, שהוקם ב-2020 על ידי הזוג איתי ויעל ארביב, מציע קולקציות שבועיות מתחלפות לצד פריטי Never out of stock והוא ידוע באיכות הבדים, בטרנדיות ובמחירים נגישים.
◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.







