הסגר הלילי על שכונת שחמון באילת – החל. ניידות משטרה ופיקוח עירוני מציפים את רחבי השכונה בניביון למנוע מתושבי שחמון לצאת מבתיהם.
עם זאת כובדים המתגוררים בשכונה או בעלי עסקים שעסקיהם מחוץ לשכונה יוכלו להסביר לשוטרים מדוע הם מבקשים להיכנס לשכונה לאחר שעות הסגר – ייענו בחיוב. תושבים שאין להם סיבה מספיק טובה להימצא בשכונה ייקנסו.
כמו כן, במסגרת ההכרזה על שכונת השחמון כאזור מוגבל, הלימודים במוסדות החינוך בשכונה – גני הילדים ובתי הספר היסודיים בשכונת השחמון (גלים, היובל, תל״י הרי אילת וים סוף) למעט גני החינוך המיוחד וכיתות החינוך המיוחד בבתי ספר אלה, שילמדו במסגרות כרגיל. מעירית איחת נמסר: "הנהלת העירייה והעומד בראשה ימשיכו לעשות כל מאמץ כדי לשכנע את גורמי הבריאות לבטל את החלטתם השגויה".
קודם לכן, שלחה הנהגת ההורים היישובית אותה מוביל היו"ר אייל סורגיט – עצומה החתומה על ידי הורים משחמון, לראש הממשלה בנימין נתניהו: "אדוני ראש הממשלה, אנו מפנים אלייך עצומת תושבים. התקבלה בעיר אילת החלטה על סגירת שכונת שחמון בעיר. על אף המאמצים של ראש העירייה להחריג את העיר נותרה החלטה בזויה מנותקת מהמציאות וחסרת כל הגיון של מקבלי ההחלטות בממשלת ישראל!
"החלטה שמקומה במשטרים חשוכים ולא במדינה מתוקנת. מספר הנדבקים בשכונה נמוך מאוד ביחס לערים אחרות לפיכך ההחלטה תמוהה ואינה מוסברת! מערכת החינוך סגורה בשכונה הגדולה באילת פירושה ההחלטה שהילדים יסתובבו ברחובות ידבקו וידביקו בשאר חלקי העיר ובחופי הים.
"אין בהחלטה הזו כל הגיון, שכן מערכת החינוך בעיר עדיפה כמקום בטוח מאשר חופי הים והרחובות. הנהגת ההורים באילת ותושבי העיר כולה פונים אלייך לשנות את ההחלטה ללא דיחוי ולפעול למען ההגיון והצדק!".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








