מבזקים
עסק לשטיפת רכבים בערערה בנגב נסגר ל־30 יום לאחר שנתפסו בו שני שוהים בלתי חוקיים ראשוני: תלונה בלהב 433 הוגשה נגד בכיר בעיריית נס ציונה אשקלון תתייחד עם נרצחי 7 באוקטובר ונופלי המלחמה: הטקס העירוני יתקיים מחר טרגדיה בירושלים: הולכת רגל כבת 70 נהרגה ברחוב רשב״א כך יציינו השבוע בבתי הספר ובגנים את 7 באוקטובר: טקסים, שיח רגשי וסיפורי גבורה שיבושי תנועה בכביש 461 והסביבה: עבודות הרכבת הקלה יימשכו לאורך כל השבוע באור יהודה, יהוד מונוסון וסביון שבועיים לפני 7 באוקטובר היא חיבקה את ליאור בפעם האחרונה: "לא ידענו שזו תהיה פרידה" יותר מ – 1,000 מנהיגים מ – 117 מדינות יגיעו לירושלים לציון שלוש שנים ל – 7 באוקטובר תשעה נעצרו בעקבות אירוע ירי באשקלון – המשטרה תבקש להאריך את מעצרם הציל שתי נשים בנובה: בן שדה ממיתר סיפר לתלמידי באר שבע על הרגעים תחת אש מחר בקריית גת: טקס הזיכרון העירוני לחללי מלחמת חרבות ברזל חשד לעבירות מין בבת 14 בחולון: בן 20 נעצר ומעצרו הוארך המשטרה פיזרה בנגב אירוע שתוכנן לכבוד אסיר ביטחוני משוחרר היום ברמלה: אליצור פותחת עונה בבית מול מכבי חיפה – הכניסה חופשית בעוד 10 ימים ההנחות נגמרות: מה יקרה ל״סל של ישראל״ בסניפי קרפור בערי האזור? מהיום: חונים בחינם בראשון לציון ונוסעים לתל אביב בלי הפקקים – אבל יש קאץ׳ 10 גנים בגדרה נקראו על שם נופלים ונרצחים – ולכל אחד נוצר איור שמספר את סיפורו אילת: רוכב קורקינט חשמלי בן 48 נפצע בשדרות התמרים – מצבו בינוני באר יעקב נערכת לחורף של הצגות: "אנדרסן וספר האגדות" ו"אליסה בארץ הנפלאות" מגיעות לעיר אשדוד מתחדשת – אבל הנתון חושף מה באמת מניע את הבנייה בעיר?

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל: ממוצע הזכאות לבגרות שלנו עומד על 81.7% – מעל הממוצע הארצי

ראש העיר וידל הודה לצוותי החינוך המסורים, למנהלים, למורים, להורים ולממונה החינוך, אברהם דז'ורייב, וסיכם: "אנחנו גאים מאוד בתוצאות – אבל גם יודעים: הדרך שלנו לא הסתיימה. נמשיך לשאוף גבוה, לשפר, לחדש ולהשקיע בכל תלמיד ותלמידה".

גאווה גדולה במערכת החינוך של רמלה: על פי נתונים שפורסמו לאחרונה, העיר ממשיכה להפגין הצטיינות מרשימה בקרב בוגרי התיכונים. ממוצע הזכאות לבגרות של תלמידי רמלה לשנת תשפ"ד עומד על 81.7%, נתון גבוה משמעותית מהממוצע הארצי שעומד על 76.6%.

ראש העיר, מיכאל וידל, פרסם הודעה נרגשת בה הודה למערכת כולה וציין כי ההישג ממחיש את "ההתעצמות של מערכת החינוך העירונית שלנו דווקא בתוך השנתיים המורכבות שעברנו".

חמישה בתי ספר ברמלה מובילים את נתוני הזכאות באחוזים גבוהים במיוחד, כפי שפורסם:

בית הספר אחוז זכאות לבגרות
אורתודוקסי 100%
טרה-סנטה 100%
אורט לילינטל 97.9%
עמל יגאל אלון 96.3%
אורט אמנים יוסי בנאי 95.9%

בנוסף לעלייה באחוז הזכאות הכולל, נרשמה עלייה משמעותית גם באיכות תעודת הבגרות של התלמידים:

  • אנגלית: 59.9% מהתלמידים נבחנו ברמות 4–5 יח"ל.
  • מתמטיקה: 29.2% מהתלמידים נבחנו ברמות 4–5 יח"ל.

בגזרה הטכנולוגית, רמלה רשמה הישג בולט נוסף: 64.1% מבוגרי בתי הספר הטכנולוגיים בעיר זכאים להסמכה מקצועית, נתון הנחשב גבוה במיוחד בהשוואה לממוצע הארצי.

ראש העיר וידל הודה לצוותי החינוך המסורים, למנהלים, למורים, להורים ולממונה החינוך, אברהם דז'ורייב, וסיכם: "אנחנו גאים מאוד בתוצאות – אבל גם יודעים: הדרך שלנו לא הסתיימה. נמשיך לשאוף גבוה, לשפר, לחדש ולהשקיע בכל תלמיד ותלמידה".


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן