מבזקים
סוף עצוב לחיפושים: נעדר כבן 50 אותר ללא רוח חיים ביער בן שמן ערב קטלני ברהט: שני גברים כבני 30 נהרגו בתוך פחות משעה אילת: ילד בן 3 טבע בבריכת צימר – מצבו בינוני 27 עצורים באשדוד ובקריית גת: הסוכנים הסמויים שחדרו ללב מנגנון הפרוטקשן מתימן לבוכרה – והערב לפרס: שלוש תרבויות, עיר אחת וחגיגה גדולה בחולון "7 באוקטובר החזיר את הצלקות": הסיפור האישי ששמעו צעירי תגלית בחולון סמוך לבאר שבע: בן 19 נכווה בכ־28% מגופו מבלון גז ופונה לסורוקה מיליונים בחשבון והכתובת שנשארה בתל שבע: החשדות נגד רופא שיניים מבאר שבע לא רק לצעירים: הפאב המיוחד שייפתח ברחובות לבני הגיל השלישי סערה בצמרת חולון: המנכ"ל לשעבר תובע את ראש העיר ב־160 אלף שקל בטענה ללשון הרע 31 אלף דונם של טבע סביב מודיעין: שתי תוכניות ענק אושרו – וזה מה שישתנה בשטח דרמה בהרצליה: בן 74 התמוטט במהלך עבודתו – מצבו אנוש בן 78 התמוטט בכניסה לבניין באשדוד – פונה לאחר החייאה בת 77 אותרה ללא רוח חיים בביתה בבאר שבע המצלמות קלטו, עיריית לוד איתרה: הקבלן ששילם 9,723 שקל על נזק לעמוד לוד: נער דהר על סוס ברחובות העיר – ונעצר סמוך לביתו עשרות מצלמות פרטיות הוסרו – בעיריית לוד חושדים ששימשו למעקב אחר המרחב הציבורי תושב ב"ש הגיע לסופר-פארם עם שקית אטומה – ונאשם בגניבת בשמים בשווי 2,377 שקל הפך את השולחן ואיים: בן 53 מבאר שבע נאשם בתקיפת רופא "אני שורף לך את הבית": כתב אישום נגד תושב אילת בעקבות איומים על אמו

ראש עיריית לוד, יאיר רביבו נשמע מאיים על תושב: "יש את המסית התורן שמשקר ומעליל עליי שקרים"

ראש העיר לוד, יאיר רביבו, נשמע בשיחת טלפון מאיים על תושב העיר שהתבטא נגדו בדיון בכנסת. "אני הולך לוודא שייקחו לך את כל הנכסים שלך (במסגרת עיקול בתביעה — ר"ש)", נשמע רביבו אומר למאלכ חסונה, אביו של מוסא חסונה שנהרג במהומות בימי מבצע שומר החומות. 

"אני אשלח לך שאתה אמרת – כל הערבים נגד יהודים", אומר חסונה לראש העיר, בשיחת הטלפון שהגיעה לידי עיתון הארץ. "תפסיק לשקר", מזהיר רביבו, "תקשיב מאלכ, כשאני אתבע אותך בבית משפט, אני אשים לך תביעה של 10 מיליון ש"ח, באותו יום אני שם לך עיקול על כל האדמות שלך. אל תתעסק איתי מאלכ".

ראש עיריית לוד, יאיר רביבו התייחס להקלטה ומסר: "אני סובל מגל הסתה ברור ומתוזמן תוך הפצת שקרים חסרי כל בסיס. הדגשתי שאני מתריע בו להפסיק לשקר וכי תוגש נגדו תביעת דיבה וכל אמירה מעבר לכך שכוונה אחרת אני מצר ולוקח חזרה".

כמה שעות לאחר מכן, ההקלטה הופצה ברשתות החברתיות, ועל אף שרביבו התייחס לפרשה, החליט להעלות רשומה בחשבונו הפרטי בפייסבוק: "חברים, גם אני בן אדם. לא ייתכן שכל כמה ימים יש את המסית התורן שמשקר ומעליל עליי שקרים ואמירות שלא אמרתי. אני מכבד את מאלכ חסונה כבר שנים רבות ומבין שהוא בצער על מות בנו, אבל חבל שיש מי שמשתמש באבלו כדי לחמם אותו להסית נגדי".

כזכור, אמש פרסמנו בפניכם כי 23 ראשי ערים, ביניהם ראש עיריית לוד, יאיר רביבו, מאוימים על-ידי עבריינים וארגוני פשיעה, ארבעה מהם נמצאים בדרגת האיום הגבוהה ביותר – דרגה 6, שמשמעותה סכנה מיידית לחייהם, ומקבלים אבטחה צמודה ע"י שומר חמוש ומעטפת חיצונית של אבטחה מצד המשטרה. כך עולה מנתונים שהגיעו מתוך אגף המבצעים במשטרה, שמעניק לראשי הרשויות המאוימים סל אבטחה.

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן