מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

רגע מרגש בירושלים: משחק הראווה של שורדי הנובה עם כדורגלני העבר

עיריית ירושלים קיימה הערב (ג') באצטדיון טדי, אירוע מרגש בו אירחה את נבחרת הכדורגל של שורדי הנובה, המורכבת משורדי המסיבות ובני המשפחות השכולות, למשחק ראווה שעמד בסימן ניצחון הרוח הישראלית, אחדות, זיכרון ותקווה.

עיריית ירושלים קיימה הערב (ג') באצטדיון טדי, אירוע מרגש בו אירחה את נבחרת הכדורגל של שורדי הנובה, המורכבת משורדי המסיבות ובני המשפחות השכולות, למשחק ראווה שעמד בסימן ניצחון הרוח הישראלית, אחדות, זיכרון ותקווה.

האירוע שהתקיים במסגרת סטריטגול ירושלים 2025, נפתח בטקס מיוחד במעמד ראש העיר ירושלים משה ליאון, מנכ"ל משרד התרבות והספורט כפיר כהן, מנכ"ל הנהלת קהילת שבט הנובה סולי לניאדו, חברי מועצת העיר, מנהלים בכירים בעירייה ואורחים נוספים. לאחר הטקס נערך משחק ראווה בהשתתפות נבחרת שורדי הנובה וכוכבי הכדורגל: פיני בלילי, אלון חזן, מישל דיין, ז'אן טלסניקוב, אופיר קריאף, שי אהרון, אלירן דנין, קובי מויאל ואיתן מזרחי.

עמותת קהילת שבט הנובה הוקמה בעקבות האירועים הקשים של ה-7 באוקטובר על ידי מפיקי פסטיבל הנובה, ומאז היא עוסקת בסיוע לשורדים ולמשפחות השכולות בדרכים רבות, כולל פרויקטים מעצימים בספורט.

בטורניר סטריטגול ירושלים השתתפו השנה כ-1,000 שחקנים ושחקניות בגילאים שונים. מדובר בטורניר ייחודי שהיה ראשון מסוגו בארץ ושמעניק לחובבי הכדורגל, ילדים, בני נוער ובוגרים הזדמנות אמיתית להגשים חלום ולשחק על כר הדשא המטופח בטדי ולהרגיש, ולו לרגע, ככדורגלנים מקצועניים. במהלך ימי הטורניר, הפך טדי לאתר קט-רגל מרכזי, שהתחלק ל-7 מגרשים קטנים ומגרש מרכזי אחד עם שערים בגודל של מטר על מטר. בנוסף למשחקי הטורניר, התקיימו במגרשים גם משחקי ראווה, טורניר תקשורת ותחרויות כדור מגוונות.

*ראש העיר ירושלים, משה ליאון*: "התרגשנו לארח בטדי את נבחרת שורדי 'הנובה', המהווים עבורנו סמל לניצחון הרוח הישראלית, לסולידאריות ולנחישות. עיריית ירושלים מחבקת ומלווה לאורך כל השנה את המשפחות השכולות ומשפחות החטופים ועבורנו זאת זכות גדולה לחזק ולאמץ אל ליבנו את קהילת הנובה, שמתוך השבר הגדול צומחת וממשיכה קדימה עם הרבה תעצומות נפש הראויות לכל הערכה".

*מנכ"ל קהילת שבט הנובה, סולי לניאדו:* "קהילת שבט נובה, שכוללת שורדים, משפחות, חברים ואוהבים, ניצבת כאן בלב ירושלים לא כמי שנשברו, אלא כמי שבחרו להמשיך ולפעול באור, ביצירה, ובקיום של ערכים שכולנו מאמינים בהם: חופש, אהבה, אחווה וחיים. השבעה באוקטובר השאירה צלקת בלב של כולנו. ‎אבל דווקא באצטדיון טדי, במקום שבו שפת הגוף מנצחת את המילים, אנחנו מבינים ש‎הספורט, כמו המוזיקה, הוא שפה אוניברסלית, מרפא, מחבר ובונה קהילה. המשחקים שנערכים כאן הם לא רק תחרות הם אמירה של צמיחה מתוך שבר, של תנועה קדימה למרות הכאב. אנחנו מודים לעיריית ירושלים על המקום שניתן לנו ו‎על האפשרות להוקיר, לזכור וגם לחיות".

 

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אבי מזרחי

דילוג לתוכן