מבזקים
תלמידת בית ספר אילנות זכתה במקום הראשון בחידון הקיימות העירוני באשקלון לא רק הרצאות: כך למדו עשרות ותיקים בגן יבנה לשפר את הבריאות דרך המטבח המרכז המסחרי ברמת אילן מתחדש: ניקיון קבוע, טיפול באשפה ושיפוץ חזיתות ירוחם מקימה פארק חדש בשכונת האופק: מתקן אריה בגובה 8 מטרים בלב הגן אילת פותחת את הקיץ על החוף: יוגה, אמבטיות קרח ומוזיקה מול השקיעה הגיע לחניון המלון, פירק ארבעה גלגלים מרכב – ונעצר על חם בים המלח לא צריך לעבור לירושלים: תיכון המחוננים היוקרתי של יאסא מגיע לנתיבות נס בכביש 443: ד"ר עמוס פרומן, כירורג ילדים בכיר מהדסה יילד אישה בתחנת דלק מה קרה ברחוב ברחוב דוד המלך בירושלים? זוועה בדרום תל אביב: הכלב נמצא בעליית הגג כשהוא חבול ומדמם הקלת ענק בהנחיות: פיקוד העורף מסיר לחלוטין את מגבלת ההתקהלות בכל רחבי הארץ מחדל הסברה ברחובות – פיצוץ אדיר שנשמע ברחבי העיר אחרי הסערה ברשת: עיריית נתניה מבהירה את מחירי החופים בסירונית ופולג לא רק הלוחמים: בקריית מלאכי החליטו להצדיע גם למי שנשארו בבית לא רק מקלטים ואזעקות: בירושלים נערכים גם לשאלה מי יטפל בתושבים בזמן חירום עצר בפתאומיות ונסע לאחור: נהג באילת נתפס עם כמות אלכוהול חריגה בגופו לא רק פארק: רחובות חנכה מסלול עירוני חדש שמחבר בין טבע לבריאות ראש העיר, מיכאל וידל: "הנחיתי לקיים תחקיר מיידי ומעמיק של האירוע" בעקבות אירוע בגן לחינוך מיוחד: ראש עיריית רמלה הורה על תחקיר מיידי מהפכת גיל המעבר מגיעה לעיריות: עשרות נשים מגבעת שמואל הגיעו לשמוע על הנושא שפעם היה טאבו

תושבים משפיעים: כנס שיתוף ציבור שני בנושא שבילי אופניים בעיר

בשנה שעברה החלה העבודה על תכנית האב לשבילי אופניים בעיר והתקיים מפגש ציבור ראשון בנושא. כעת עיריית רחובות מזמינה את התושבות והתושבים למפגש ציבור שני, כדי שיוכלו להכיר את תכנית האב המתהווה ולקחת חלק בגיבושה הסופי, לפני אישורה במועצת העיר. את הכנס המקוון מובילים ראש העיר רחמים מלול וסגנו, מחזיק תיק חזות העיר יניב מרקוביץ' וחברי מועצת העיר, איטל בציר אלשיך ואבי קינד.

התושבים מוזמנים לקחת חלק פעיל בגיבוש התכנית, להשמיע את דעותיהם ועצותיהם ולסייע בעיצוב תכנית האב העירונית לשבילי האופניים בעיר. אישור תכנית אב הינו שלב קריטי בדרך להקמת רשת שבילי אופניים בעיר, שתספק שירות מיטבי לתושבי העיר ולמבקרים בה.

בשבועות הקרובים תתחיל העירייה, באמצעות הל"ר ,לסלול שבילי אופניים חדשים, וזאת לצד השבילים שנסללו בשנים האחרונות בעיר. כל אלה ביחד יהווה שלב מקדים לרשת עירונית מלאה שצפויה לשדרג מערכת התחבורה הדו-גלגלית בעיר ולגרום ליותר אנשים לעבור לשימוש באופניים, כל זאת בשיתוף פעולה מלא עם אגף התנועה ואגף התשתיות בעיריית רחובות.

פעילות זאת נעשית במסגרת תכנית "ברית ערים לאיכות הסביבה" של פורום ה- 15, שמקדמת הוועדה העירונית לאיכות הסביבה ולקיימות. הלר החברה לפיתוח רחובות תהיה אמונה על התכנון בשטח ועל הביצוע בהתאם לתוכנית.

ראש העיר, רחמים מלול: "בשנים האחרונות אנו מבקשים לקדם מגוון פתרונות תחבורה בעיר, ולהטמיע את חשיבות השמירה על הסביבה. אנו קוראים לתושבי העיר להצטרף לתכנון פרויקט שבילי האופניים בעיר, להיות שותפים, לראות ראשונים את התוכנית המתהווה ולהשפיע. שבילי האופניים יהוו תשתית לתחבורה חלופית לרכב פרטי ויהיו תוספת משמעותית לעיר. תכנית האב המתוכננת תשפיע על העיר ותשנה את העדפת הניוד והתחבורה בה".

סגן ראש העיר, מחזיק תיק חזות העיר המכהן גם כיו"ר הוועדה העירונית לאיכות הסביבה ולקיימות, עו"ד יניב מרקוביץ': "אנחנו בונים את העיר וצופים אל העתיד. השימוש באופניים וברכבים דו גלגליים ירוקים במקום ברכב פרטי יסייע בשמירה על איכות הסביבה, צמצום הזיהום, הפקקים ומצוקות חנייה. כמו בפרויקטים נוספים, גם בפרויקט זה, אנו פונים אל התושבים ומבקשים לשמוע מהם את הרצונות והצרכים שלהם כדי שנוכל לשלבם, ככל שניתן, ולהעניק להם מענה מתאים גם בתכנון עתידי".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן