מבזקים
בהיריון ברחובות? ביום שישי מחכה לכן אירוע חינמי עם הצצה לחדרי הלידה סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות בזמן שהזכאות לבגרות עלתה בארץ – בראש העין נרשמה דווקא ירידה תחזית מזג האוויר ליום ראשון, 25.10.2026 חג המסיק מגיע לבאר טוביה: שישה יישובים, זיתים ופעילויות לכל המשפחה יש לכם גג פרטי בקריית עקרון? ההרשמה לרכישה מוזלת מסתיימת בשלישי חודשיים אחרי מותו של שי חמו: מרכז חדש בקריית גת יישא את שמו הילדים בחזית, ההורים עם הדאגה: המיזם החדש בקריית אונו חניון ציבורי בפתח תקווה נסגר לתושבים – בית המשפט ביטל את ההחלטה 46 בתים נחנכו בערד, אבל בדרך עשרות משפחות פרשו והמחירים התייקרו עבודות להקמת כיכר בסביון: רחוב כרם הזיתים ייחסם לכחודש החל מהערב ארבעה צמתים בנתניה ייחסמו מהלילה – העבודות יימשכו כשבועיים 1,853 דירות מתוכננות ברמלה: לתושבים נותרו פחות משלושה שבועות להשפיע 340 דירות, חניון עירוני ושדרת עצים: השינוי שמתוכנן בשני אזורים ברמת גן ב – 60 שקל: אמיר דדון, יין ללא הגבלה ופסטיבל בנתיבות מקרר או מכונת כביסה ישנים? ברמת השרון אפשר לפנות אותם בחינם, ויש גם הטבה מיוחדת בשדרות חגגו את הזינוק במתמטיקה, אבל הנתון באנגלית מספר סיפור אחר נס ציונה: קבוצת ריצה ושיח למילואימניקים – 8 מפגשים ב – 80 שקל שילמתם על חניה בשבת במצפה רמון? המועצה מודיעה: ייתכן שמגיע לכם החזר כספי ארבעה מגרשי פאדל בדרך למזכרת בתיה: כמה יעלה לשחק ומה ההנחה לתושבים?

68 תלמידים לומדים תיירות באורט האמנים רמלה – והשנה יסיים המחזור הראשון

עם פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז ילמדו במגמת התיירות באורט האמנים רמלה 68 תלמידים בכיתות י'–י"ב. 20 תלמידי שכבת י"ב יהיו המחזור הראשון שמסיים את המגמה מאז הקמתה, וביום פתיחת השנה צפוי מנכ"ל משרד התיירות לבקר בבית הספר

מגמת התיירות באורט האמנים רמלה פותחת את שנת הלימודים תשפ"ז עם 68 תלמידים ותלמידות, ובשנה הקרובה תרשום ציון דרך ראשון: 20 תלמידי כיתה י"ב יהיו המחזור הראשון שמסיים את המגמה מאז שנפתחה בבית הספר.

לפי נתוני משרד התיירות, במגמה ילמדו השנה 24 תלמידי כיתה י', 24 תלמידי כיתה י"א ו־20 תלמידי כיתה י"ב. המגמה היא חלק ממערך רחב יותר של לימודי תיירות הפועל ב־82 בתי ספר ברחבי הארץ, ובהם כ־4,500 תלמידים בסך הכול.

ביום פתיחת שנת הלימודים צפוי מנכ"ל משרד התיירות, מיכאל יצחקוב, להגיע לביקור באורט האמנים רמלה, להיפגש עם תלמידי המגמה ועם הצוות החינוכי ולברך אותם לרגל פתיחת השנה.

לימודי התיירות משלבים בין היכרות עם ענף התיירות בישראל לבין התנסות בתחומים מעשיים. בשנים האחרונות הורחבו חלק מהמגמות גם לעולמות התיירות הדיגיטלית, ובהם שיווק דיגיטלי, מדיה חברתית, טכנולוגיות תיירות חכמה וכלים המשפיעים על הדרך שבה תיירים מתכננים וצורכים את חוויית הביקור.

ברמה הארצית, כ־1,500 תלמידים בכל אחת משכבות י'–י"ב ילמדו השנה במגמות התיירות. במשרד התיירות מציינים כי המטרה היא לחשוף תלמידים כבר במהלך לימודיהם לעולם המלונאות, ההדרכה, היזמות והטכנולוגיה בענף.

מנכ"ל משרד התיירות, מיכאל יצחקוב, מסר כי לימודי התיירות בבתי הספר נועדו לחבר בין מערכת החינוך לבין תעשיית התיירות המשתנה, וכי שילוב תחומים דיגיטליים וחדשניים מאפשר לתלמידים להכיר גם את הכיוונים שבהם צפוי הענף להתפתח בשנים הקרובות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אילוסורציה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן