מבזקים
הולכת רגל נפגעה מרכב ברחוב ב.צ. מילמן באשדוד כוס קפה שהפכה למוקד עימות: שבת חמישית של מחאה סוערת בלב ירושלים גל טביעות בחופי הים: בן 18 נמשה מהמים ללא רוח חיים בהרצליה, גבר נוסף נאבק על חייו בנתניה בנגב: יממה לאחר הרצח בכסייפה – שני חשודים נעצרו ורכב החשודים נתפס ילדה בת 5 נעקצה על ידי עקרב והובהלה מערד לסורוקה; מצבה בינוני זמני הדלקת נרות – כניסת השבת ויציאת השבת; פרשת השבוע: עקב רכב הוצת באילת, הרקע פלילי; תושב העיר, בן 20, נעצר דקירות ברחוב שיבת ציון בתל אביב צה"ל חיסל שני מחבלים מחמאס שפעלו לקידום מתווי טרור נגד כוחותינו אזור התעשייה באר טוביה: שלושה פצועים הובהלו לקפלן מזירת תאונה דגלי פרו התנופפו לצד דגלי ישראל ברמלה; ראש העיר: "חגיגה של זהות, של זיכרונות ושל קהילה שמצאה כאן בית" עוד חיסול מוצלח לצה"ל: מפקד מרחב מחנות המרכז בארגון הטרור כתאאב אלמג׳אהדין מאבטחים נדקרו במועדון לילה בתל אביב – המשטרה עצרה שני חשודים, תושבי אשדוד ולוד בשנות העשרים רכב התהפך בראשון לציון; אשה בת 50 וגבר בן 70 טופלו בזירה טבעת שנתקעה באצבעה של תושבת באר טוביה חולצה על ידי מתנדב ידידים רגע לפני שהמבצעים מסתיימים: עשרות הנחות מחכות לכם בקניון עזריאלי רמלה תאונה קטלנית בכביש 90: בן 20 נהרג בהתנגשות עם אוטובוס סמוך למסוף אלנבי אשדוד: בן 52 התמוטט בביתו – ולאחר החייאה ממושכת ליבו שב לפעום יבנה נפרדת מהחברה למתנ"סים: העירייה יוצאת לדרך חדשה בניהול הקהילה והתרבות אשדוד סוגרת את החופש ב – 10 שקלים: יותר מ – 50 אירועים בשלושה שבועות

ילדי טורונטו מחבקים את הצוותים הרפואיים באסותא אשדוד

יוזמה מחממת לב שמביאה לידי ביטוי את הסולידריות שמפגין העם היהודי מכל קצוות העולם.

השבוע נפתחה בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד תערוכה של כ 200 ציורים ומיצגי אומנות מחמישה בתי ספר יהודים מטורונטו – קנדה.
"הסולידריות שמפגין העם היהודי – מכל קצוות העולם מחממת את הלב ומשמשת כדלק עבור הצוותים שלנו"

לפני כחודש, בעיצומה של המלחמה, פנתה גב' ננסי פרג'ון – תושבת טורונטו וחברת הקהילה היהודית, לביה"ח הציבורי אסותא אשדוד בבקשה לבחון כיצד יכולים הילדים ושאר חברי הקהילה היהודית לתרום ולחזק את החיילים המאושפזים בבית החולים. במהלך השיחה עם מנהלת שירות וחווית המטופל של ביה"ח, הגב' כנרת לומברוזו, הגיעו השתיים למסקנה שנכון למצוא גם את הדרך לחזק את הצוותים הפרא רפואיים והרפואיים, הרופאים, האחים והאחיות שכבר קרוב לשלושה חודשים פועלים ללא לאות ותחת אתגרים לא מעטים.

הגברת פרג'ון הציעה כי הילדים ישלחו חבילות של ציוד וממתקים, אולם במחשבה נוספת, הגיעו השתיים להבנה כי בעת הזו, עבודות אומנות מעשה ידיהם של הילדים, ישפיעו ויחזקו את הצוותים בצורה המיטבית ביותר.

בתחילת השבוע הגיעו הציורים ויצירות האומנות לביה"ח בסיוע ארגון המזרחי והם מוצגים מיום ב' האחרון באטריום בית החולים. לאור העובדה כי התקבלו למעלה מ-200 יצירות, הוחלט כי התערוכה תתחלף כל מספר ימים ביצירות חדשות.

בתום התערוכה, מתכוונים בבית החולים למסגר חלק מהיצירות ולתלות אותם באופן קבוע ברחבי בית החולים.

כנרת לומברוזו מנהלת השירות וחוויות המטופל: "מדובר ביוזמה מחממת לב, שמביאה לידי ביטוי את הסולידריות שמפגין העם היהודי מכל קצוות העולם. פעילויות כגון אלו משמשות כדלק עבור הצוותים שלנו להמשיך ולפעול במסירות אין קץ" עוד הוסיפה: "כמות היצירות ובעיקר איכותן הפתיעו לטובה וממחישות את תשומת הלב של הילדים למציאות בישראל ולנעשה כאן. במבחן התוצאה, אף מבקר מבאי בית החולים לא נשאר אדיש למייצג וכולם נעצרים מולם למשך דקות ארוכות"

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: בית החולים הציבורי אסותא אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן