מבזקים
תל אביב חוזרת להתכנס: “שרים בכיכר” נפתח לציבור הרחב אחרי הזיהוי: הנער שנעדר בחוף צאנז מובא הערב למנוחות בירושלים שיבא: כך ייראה העתיד התחבורתי של “עיר הבריאות” נערכים לעצמאות: שינויים נרחבים בהסדרי התנועה בקריית גת ירושלים מצדיעה למיילי: גשר המיתרים נצבע בדגלי ישראל וארגנטינה חשש ממשי לשלומה של נערה בת 12 ממזכרת בתיה מהצפון עד הדרום: פוד טראק מיוחד מגיע לצוותי מד״א כ״ץ חוזר לשא – נור – ומכריז על שינוי אסטרטגי סוף טראגי לחיפושים: אותרה גופתו של הנער שנעדר בים בת-ים מתכוננת ליום העצמאות: אלו המוקדים היחידים בעיר למנגל שינויים בלוח הזמנים: כך תיראה תנועת הרכבות ביום הזיכרון וביום העצמאות ברחבי הארץ רמת-גן חוגגת עצמאות: עשרות מוקדי פעילות לכל המשפחה ברחבי העיר ראש העין שוברת שגרה: חגיגות העצמאות יתקיימו פעמיים – מהשכונות ועד מופעי ענק בעיר רמלה תציין את יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה בשורת טקסים מרגשים נס ציונה: נבחרו יקירי העיר לשנת 2026 – שלושה תושבים על עשייה קהילתית רבת שנים שדרות: שורת אירועי זיכרון ועצמאות – חסימות כבישים ושינויים בהסדרי התנועה גאווה לקריית מלאכי: להקת “תזוזה” תופיע בטקס הדלקת המשואות הממלכתי הפרקליטות עתרה נגד שחרור מוקדם: עיכוב שחרור הסייעת מ“משפחתון טולי” ברמלה אור יהודה: השנה לא יתקיימו אירועי הבמות ביום העצמאות – ראש העיר מסבירה את ההחלטה משאית עלתה באש סמוך לנווה אילן – עומסי תנועה כבדים בדרך לירושלים

בשורה לתושבי אשדוד והסביבה: המרכז הרפואי אסותא אשדוד מתרחב

"כעת, נמשיך לשלב הבא במאבק – להשגת מחצית המימון מהמדינה כפי שהתחייב ראש הממשלה."

המרכז הרפואי אסותא אשדוד מתרחב: 300 מיטות ועוד מחלקות אשפוז עד שנת 2028

בשורה ענקית: מגדל אשפוז בן 7 קומות ייבנה באשדוד, ויתווספו לביה״ח 300 מיטות חדשות

ד"ר יחיאל לסרי, ראש העיר אשדוד: "אחרי שנלחמתי על הקמת בית חולים באשדוד, אני שמח לבשר שגם המאמץ המשותף להרחבתו, יחד עם הנהלת ביה״ח, מניב פירות, וב-1.4 יחלו העבודות הבניה של מגדל האישפוז החדש, בעלות מוערכת של כמיליארד שקל.

מדובר במאבק, אליו יצאנו לפני למעלה משלוש שנים, להכפלת מספר המיטות בביה״ח אסותא אשדוד. תחילה, תחת שר הבריאות יולי אדלשטיין חברי לתנועת הליכוד, קיבלנו הכרה ואישור של משרד הבריאות לתוספת תקינה של 300 מיטות חדשות. בחלק השני של המאבק דרשנו את השתתפות המדינה בעלות מחצית הבניה (חצי מליארד₪ מול חצי מליארד₪ של קופ״ח מכבי, חברת האם של אסותא אשדוד). בשלב זה אף השגנו את הבטחתו הפומבית של ראש הממשלה בנימין נתניהו בנובמבר 2022, להשתתפות המדינה במחצית הסכום.

בעצה אחת עם הנהלת אסותא, וכדי לקצר לו״ז לבניית מגדל האישפוז החדש, יצאנו לדרך לתכנון והוצאת היתר בליווי אישי שלי מול ההנדסה בעירייה, כפי שנהגתי לאורך כל מהלך בנייתו של ביה״ח.

היום אני שמח לראות שההחלטה הזו הוכיחה את עצמה, ויחד עם הנהלת אסותא וצוות הפיתוח של ביה״ח הגענו להוצאת היתר למגדל האשפוז החדש שבנייתו תחל כאמור בקרוב.

במגדל החדש תהיינה שתי קומות תת קרקעיות שיכללו בעת שגרה 170 מקומות חנייה כל אחת, שיהפכו בעת חירום למחלקת אשפוז עם 300 מיטות, שלמעשה יכפילו את גודלו של בית החולים הקיים.

זהו רגע היסטורי ומשנה חיים שאת חשיבותו ראינו ואנחנו רואים כעת במלחמת חרבות בברזל, שבה מתבטאת יתרונה של אשדוד כעיר עם בית חולים משלה. כך כולנו זוכים לשירותי בריאות מקיפים מהטובים ביותר בישראל, וזאת בזכות צוותים רפואיים מצוינים שזו הזדמנות נוספת להודות להם על עבודתם המקצועית.

אני מודה ליו״ר אסותא אשדוד רן סער, ליו״ר אסותא מרכזים רפואיים פרופ׳ שוקי שמר, על השותפות האמיצה בחזון הרחבת ביה״ח, ולעושים במלאכה היומיומיות והמגשימים של החזון מנכ״ל אסותא אשדו דר׳ ארז בירנבוים וצוותי התכנון והפיתוח של ביה״ח, וכמובן לצוותי ההנדסה בעיריה בראשות מהנדס העיר רולנדו רייטר.

כעת, נמשיך לשלב הבא במאבק – להשגת מחצית המימון מהמדינה כפי שהתחייב ראש הממשלה."

באיחולי בריאות טובה לכולנו.

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: בית החולים הציבורי אסותא אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן