פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בקריית גת כתב אישום חמור נגד ירדן ונונו, בן 29 מאשקלון, בגין איומים קשים על בת זוגו לשעבר, אם ילדו המשותף.
על פי כתב האישום, שהוגש מתיק 29024-08-25, האירוע התרחש ב-29 במאי 2025.
המתלוננת שלחה הודעה לאמו של ונונו בנוגע לכסף שהיה אמור להשאיר בגן של בנם, ובמהלך ההתכתבות כינתה אותו "קוקסינל". בתגובה, שלח ונונו מהטלפון של אמו הודעות קוליות מאיימות למתלוננת.
בכתב האישום נטען כי ונונו איים במפורש: "ועכשיו אם תפני לפה שומעת, אני אחתוך לך ת'ראש ואני אחתוך לך את האצבעות של הידיים… אגורה לא תקבלי, אני אשתין לך בפה…". האיומים, כך על פי התביעה, נועדו להפחיד ולהקניט את המתלוננת.
התביעה ייחסה לוונונו עבירת איומים לפי סעיף 192 לחוק העונשין, והודיעה כי בכוונתה לבקש להטיל עליו עונש מאסר בפועל, לאור חומרת המעשים.
◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








