משטרת ישראל נערכה לקראת מחאה מתוכננת בהתאם לתנאים שהוצבו למארגנים. עם זאת, לפני זמן קצר עשרות פורעי חוק הציתו צמיגים על נתיבי איילון, תוך סיכון ממשי לחיי אדם ולמשתמשי הדרך.
תגובה מהירה של השוטרים הביאה לפינוי פורעי החוק בתוך דקות ספורות, והכביש נפתח מחדש לתנועת כלי רכב. במהלך הפעילות נעצרו 5 מפירי סדר.
משטרת ישראל רואה בזכות המחאה אבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת את קיומה כל עוד היא מתקיימת במסגרת החוק. יחד עם זאת, המשטרה לא תאפשר הפרות סדר, פגיעה בחופש התנועה או כל פעולה העלולה לסכן את שלום הציבור.
◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








