מבזקים
טרגדיה בים המלח פצועים במחלף מלחה כביש בגין בירושלים בשיא החום: בן שנתיים נשכח ברכב בירושלים והובהל לבית החולים במצב בינוני מסלול רכס איתמר יפתח את אירועי הקיץ בשומרון אשקלון מפעילה קווי קיץ לחופים: כך תגיעו לים בלי רכב מבימת הנוער ברחובות למסך הגדול: בוגרי "דה שליט" חוזרים לעיר עם הקרנת טרום בכורה ביום הולדתה: מקווה טהרה חדש נחנך בבית חשמונאי לזכרה של פקד קים דוקרקר הי"ד בני שמעון הצדיעה לצוותי המרפאות: “מעניקים ביטחון ויציבות גם בחירום” ברחובות נחנכו בית כנסת ומדרשה לזכרו של סרן דניאל פרץ ז"ל משרד הרווחה העניק במודיעין אות הוקרה לעמותת קהילת שבט הנובה על פעילותה למען שורדי 7 באוקטובר היסטוריה בבקבוקון: אוסף רוקחות נדיר מארה"ב הגיע לאוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע באר שבע: הסטודנט שנפל ב – 7 באוקטובר הונצח בהאקתון סביבתי עם אינטל פסטיבל הפרינג' בבאר שבע יוצא לדרך: 38 אירועים, 7 בכורות וכניסה חופשית למופעים מרכזיים רמלה: סליק עם יותר מ – 800 קליעים וחלקי נשק נחשף בדירת מגורים רגע לפני המדים: מאות מתגייסים מאור יהודה קיבלו תיק גב וליווי לצעד הבא מבצע "רשת ברזל": שלושה חשודים נעצרו לאחר ירי בשגב שלום, מחסניות, תחמושת וכלי רכב נתפסו בצל עימות התקציבים: בצה"ל מתכננים לשחרר את כוחות ההגנה המרחבית בעוטף עזה וביהודה ושומרון גל מדוזות הגיע לתחנת הכוח רוטנברג באשקלון: חברת החשמל מנקה את מערכות הקירור למרות המלחמה: 1,800 בכירים מ – 40 מדינות הגיעו לירושלים לכנס הביומד הבינלאומי יממה לאחר הצגת תוכנית "בטוח בקיץ": חברת מועצה בגדרה מותחת ביקורת על היערכות המועצה

עץ קרס על רכב חולף בירושלים

ממד"א נמסר: התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על עץ שקרס על רכב נוסע ברחוב עמק רפאים בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שערי צדק גבר כבן 50 (תייר) במצב בינוני עם חבלת ראש. 

לפני זמן קצר [שישי], הוזעקו שוטרי תחנת מוריה ממחוז ירושלים אל רחוב עמק רפאים בעיר, זאת בעקבות קריסת עץ על רכב חולף במקום.

כתוצאה מכך, ניזוק הרכב והנהג נפגע. לאחר פעולות חילוצו של הנהג, הוא פונה באורח בינוני להמשך טיפול רפואי בבי"ח. כוחות המשטרה שהגיעו למקום, חסמו את המעבר ברחוב ובשעה זאת הרחוב עודנו סגור לתנועה עד להשלמת פינוי המפגע. לצד זאת, החלו שוטרי תחנת מוריה בבדיקת נסיבות המקרה.

ממד"א נמסר: התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על עץ שקרס על רכב נוסע ברחוב עמק רפאים בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שערי צדק גבר כבן 50 (תייר) במצב בינוני עם חבלת ראש.

פראמדיקית מד"א ענהאל סידון סיפרה: "הפצוע שהיה לכוד במושב הקדמי של הרכב היה מבולבל מאוד. אזרחים שהיו במקום סיפרו לנו שהוא נהג ברחוב ולפתע עץ קרס על האוטו, הוא נפצע ונלכד בו. בעזרת האזרחים חילצנו אותו תוך כדי בדיקות רפואיות ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו בינוני והוא סובל מחבלת ראש. זו הפעם הראשונה שאני מטפלת באירוע שחס וחלילה היה יכול להסתיים בטרגדיה".


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן