שמעתם פיצוצים עזים? החלה פעולה צבאית עצימה נגד יעדי טרור

דיווחים ברשתות הערביות כי צה"ל החל בפעולה עצימה הכוללת אש מגוונת נגד חמאס – קרי, צה״ל נכנס קרקעית לעזה. בינתיים, פיצוצים עזים נשמעים מהדרום ועד מרכז הארץ.

דיווחים ברשתות הערביות כי צה"ל החל בפעולה עצימה הכוללת אש מגוונת נגד חמאס – קרי, צה״ל נכנס קרקעית לעזה. בינתיים, פיצוצים עזים נשמעים מהדרום ועד מרכז הארץ.

הפיצוצים העזים כתוצאה מפעילות עצימה ומשמעותית ברצועה.

משפחות החטופים והחטופה מקבלות בחרדה גדולה את הדיווחים על הפעולה העצימה שהחלה הערב בעיר עזה. הלילה ה-710 בעזה עשוי להיות הלילה האחרון בחייהם של החטופים ששורדים בקושי רב והלילה האחרון של היכולת לאתר ולהשיב את החללים לקבורה ראויה.

מספר רב של חטופים חיים נמצאים בעיר עזה. רה״מ בוחר במודע להקריב אותם על מזבח שיקולים פוליטיים, תוך הימנעות מוחלטת מעמדת הרמטכ״ל וגורמי הביטחון.

רה״מ, שר הביטחון, השר דרמר והרמטכ״ל – כל אלה התעלמו מבקשות לפגישה של משפחות החטופים הדורשות תשובות לגבי הפעולה שמסכנת את יקיריהן. מזכיר המדינה האמריקני מצא רק בשבוע האחרון 3 פעמים את הזמן לפגוש את המשפחות. שרי הליכוד מצאו את הזמן להרמות כוסית במקום למשפחות.

רה״מ נתניהו נושא באחריות אישית לגורל החטופים. עם ישראל לא יסלח על הקרבת החטופים והחיילים. הכתובת על הקיר.

צילום: לפי סעיף 27 א' לחוק זכויות יוצרים

דילוג לתוכן