עיריית ירושלים הודיעה כי ביום חמישי, 30 באוקטובר, בין השעות 19:30 ל – 24:00, יתקיים ברחבי מרכז העיר ערב הפופ – אפ הסטודנטיאלי: אירוע מוזיקלי שמציע הופעות חיות של אמנים מובילים, שזהותם תישמר בהפתעה עד לרגע העלייה לבמה.
מאות סטודנטים צפויים לפקוד את העסקים המקומיים והברים שיארחו את ההופעות האינטימיות, כחלק ממסורת עירונית שהפכה לאחד האירועים הבולטים בסצנת הצעירים הירושלמית. הכניסה חופשית לסטודנטים, בהרשמה מראש ובכפוף למקום פנוי.
האירוע נערך ביוזמת עיריית ירושלים ובשיתוף מוסדות האקדמיה בעיר, במטרה לחזק את הקהילה הסטודנטיאלית ולעודד תרבות צעירה ותוססת במרכז העיר.
ראש העיר ירושלים, משה ליאון, אמר: "ירושלים היא עיר של צעירים, יצירה וחיים תרבותיים תוססים. אנחנו גאים להמשיך ולחזק את הקשר של הסטודנטים עם העיר, ולהעניק להם חוויות ייחודיות בלב ירושלים.“
כשצעירים בוחרים לצאת לבלות בעיר, זו עדות שירושלים חיה, בועטת ונושמת תרבות.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.







