השבוע לבש אשכול הפיס בקריית גת חג, כשהמאות הגיעו לחגוג את קונצרט יום העלייה 2025 בערב של מוזיקה, ריקודים ותרבות מגוונת, האירוע התקיים ביוזמת אגף הקליטה בעירייה, בניהולה של נינה דוקונין ובתמיכת משרד העלייה והקליטה.
סגן ראש העיר והממונה על הקליטה, יעקב איפראימוב, בירך את הקהל ואמר: “הקונצרט השנתי הוא תמציתה של הציונות. עולים מכל רחבי העולם שהגיעו אל הארץ המובטחת ושומרים באהבה על המסורת שלהם, המוזיקה והתרבות שהשתלבו בהרמוניה עם התרבות הישראלית. זה היופי של ישראל וזה היופי של קריית גת".
הקונצרט כלל הופעות מרגשות של עשרות אמנים ולהקות – מהלהקה הפולקלורית “סלאבוטיץ’” ועד להקת הקאברים הווקאלית Tête-à-Tête, שהתאחדו בסיום לביצוע מיוחד של השיר 'הביתה' עם המתופפים של Drum Boys.
הביצוע, שהוקדש לרעיון העלייה והבית המשותף, ריגש את הקהל והפך לשיאו של הערב.
בערב שבו כל השפות נשמעו יחד, קריית גת הזכירה שציונות היא לא רק עבר – אלא חגיגה של הווה משותף.
◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








