מבזקים
מרכז שפירא: שלושה שוהים בלתי חוקיים נתפסו בפעילות משולבת של המשטרה ומג״ב באר יעקב: אישה נפגעה משאיפת עשן בשריפה בבניין מגורים אירוע חריג בגבעת שמואל: נשקו של מאבטח בית ספר נחטף בדרך ל – 9 שקלים לליטר? ההתייקרות שעלולה להכות בכיס הנהגים כבר בנובמבר המאבק על בית הכנסת ברחובות מחריף: הקרקע הוקצתה מחדש וחברות המועצה מאיימות בצעדים משפטיים תושב גבעתיים נעצר בחשד לתקיפת מאבטחיו של נפתלי בנט בתל אביב בהיריון ברחובות? ביום שישי מחכה לכן אירוע חינמי עם הצצה לחדרי הלידה סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות בזמן שהזכאות לבגרות עלתה בארץ – בראש העין נרשמה דווקא ירידה תחזית מזג האוויר ליום ראשון, 25.10.2026 חג המסיק מגיע לבאר טוביה: שישה יישובים, זיתים ופעילויות לכל המשפחה יש לכם גג פרטי בקריית עקרון? ההרשמה לרכישה מוזלת מסתיימת בשלישי חודשיים אחרי מותו של שי חמו: מרכז חדש בקריית גת יישא את שמו הילדים בחזית, ההורים עם הדאגה: המיזם החדש בקריית אונו חניון ציבורי בפתח תקווה נסגר לתושבים – בית המשפט ביטל את ההחלטה 46 בתים נחנכו בערד, אבל בדרך עשרות משפחות פרשו והמחירים התייקרו עבודות להקמת כיכר בסביון: רחוב כרם הזיתים ייחסם לכחודש החל מהערב ארבעה צמתים בנתניה ייחסמו מהלילה – העבודות יימשכו כשבועיים 1,853 דירות מתוכננות ברמלה: לתושבים נותרו פחות משלושה שבועות להשפיע 340 דירות, חניון עירוני ושדרת עצים: השינוי שמתוכנן בשני אזורים ברמת גן

כבוד לאשדוד בבלומפילד: פרס מפעל חיים הוענק לבעלי "קפה צמרת", יגאל ארביב ובני מימון

המועצה להסדר הימורים בספורט העניקה לראשונה את הפרס המכובד ליגאל ארביב ובני מימון; ראש העיר לסרי: "הפכתם את המקום לנקודת מפגש של אהבה וקהילה"

באצטדיון בלומפילד נערך טקס חגיגי של המועצה להסדר הימורים בספורט (הטוטו), במסגרתו הוענק לראשונה פרס מפעל חיים לתחנת טוטו ולבית הקפה "קפה צמרת" מאשדוד. ההוקרה הוענקה לבעלים, יגאל ארביב ובני מימון, שנבחרו מבין שלל עסקי הקפה והטוטו הפעילים בעיר.

הפרס ניתן לשניים על תרומתם ארוכת השנים לקידום מותג הטוטו ולמעורבותם בקהילה המקומית. "קפה צמרת", הממוקם ברחוב רוגוזין 11, הפך עם השנים למוסד אשדודי מוכר ולא רק כתחנת טוטו, אלא כנקודת מפגש אותנטית. בנימוקי הפרס צוין כי המקום זוכה לכבוד רב גם מחוץ לגבולות העיר.

ראש העיר, ד"ר יחיאל לסרי:

"יגאל ובני היקרים, הפרס הזה הוא לא רק עבור ההצלחה בעסקים, אלא עבור כל רגע שבו הפכתם את המקום שלכם לנקודת מפגש של אהבה, קהילה ותרבות. אתם חלק בלתי נפרד מהרוח העירונית של אשדוד, וזו זכות גדולה לראות אתכם זוכים להוקרה שמגיעה לכם מכבוד כל כך רחב."

הטקס נערך במעמד יו"ר ומנכ"ל הטוטו, לצד בעלי תחנות מצטיינות במכירות לשנת 2025. מעיריית אשדוד נמסר כי היא מברכת את הזוכים על השירות המסור והעשייה הניכרת "בכל בוקר מחדש", המהווה נדבך משמעותי בחיי התרבות והספורט בעיר.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן