מבזקים
חולון הגיעה ל-1,400 מצלמות ברחבי העיר: מיליוני שקלים מושקעים בחיזוק הביטחון האישי חשד לרצח בחולון: תושב יפו נעצר, אקדח וחצי ק"ג קוקאין נתפסו במהלך החיפושים בן 74 מקריית אונו התמוטט באמצע חזרת ריקוד וחזר לחיים: "השבוע כבר חזרתי לרקוד" 4 מהשרון נעצרו בחשד להלבנת הון בכ־100 מיליון שקל אורט ערד פותח את השנה עם 95% זכאות לבגרות בבית המשפט בראשון לציון: אח ואחות חשודים בהפצת חשבוניות פיקטיביות ב־55 מיליון שקל אזור מצפה רמון: ציר 10 חוזר למתכונת הרגילה – פתוח רק בשישי ושבת רביעייה לשחקן הבית של לוד: הפועל בני רגב ניצחה 4:3 ועלתה שלב בגביע אחרי צווי הריסה בלוד: שתי עבירות בנייה פורקו באופן עצמאי שיא חדש בלוד: 25,809 תלמידים פתחו את שנת הלימודים – נתניהו הגיע לתיכון דרכא גבר כבן 70 אותר עם פציעות חודרות ברחוב ערמון ביבנה – מותו נקבע במקום הולכת רגל בשנות ה־80 נהרגה ברחוב בני אפרים בתל אביב – נהג נעצר בחשד לפגע וברח דירה בדרך שלמה בתל אביב שימשה לפי החשד כבית בושת – המקום נסגר ל־30 יום גבר כבן 30 אותר ללא רוח חיים בשטח מיוער בפתח תקווה תל אביב משנה את מתחם טרה: 4 מגדלים עד 65 קומות, 718 דירות וחיבור ישיר למטרו רוכב אופנוע בן 23 נפצע בינוני בתאונה בדרך התקווה בגני תקווה לקראת ימי הסליחות: היוצרים והרב רונן שאולוב בשיתוף פעולה חדש – "לא תשאיר אותי לבד" מרכז קהילתי חדש נפתח בשכונת הנביאים בראש העין – עם חוגים, סטודיו ופעילויות למשפחות חודש לפני התקיפה כבר איים על מנהלת הבנק ביפו – ואז חזר עם שני סכינים וגז פלפל גבעת שמואל: נפתחה ההרשמה למלגות הסטודנטים לשנת תשפ"ז – עד 10,000 שקל בתמורה למעורבות בקהילה

נבחרת ישראל בכדורמים נתנה פייט, אך נכנעה לסרביה בבלגרד

במשחקם הטוב ביותר עד כה באליפות אירופה, הכחולים-לבנים הפגינו יכולת מרשימה ועמדו כשווים מול שווים מול האלופה האולימפית במשך שני רבעים; ישראל סיימה את הבית במקום הרביעי ותתמודד במשחקי הדירוג.

נבחרת הגברים של ישראל בכדורמים חתמה אמש (רביעי) את שלב הבתים של אליפות אירופה בבלגרד עם הפסד 19:9 למארחת הטורניר, נבחרת סרביה החזקה. למרות התוצאה הסופית, הכחולים-לבנים הציגו את משחקם הטוב ביותר בטורניר עד כה, כשהם מצליחים להערים קשיים משמעותיים על האלופה האולימפית לאורך מחצית שלמה.

ישראל פתחה את המשחק בנחישות רבה ולא נבהלה מהשמות הגדולים בצד הסרבי. בתום הרבע הראשון הלוח הראה 4:3 בלבד לסרביה, וגם ברבע השני המשיכה הנבחרת הישראלית לתת פייט, כשירדה למחצית בפיגור מינימלי של 9:6.

היכולת המשופרת בלטה במיוחד לאור העובדה שסרביה הגיעה למשחק לאחר ניצחון יוקרתי על אלופת העולם ואירופה, ספרד, וסיימה את הבית במאזן מושלם. עם זאת, ב-16 הדקות האחרונות של המשחק, הבדלי הכוחות והעומק של הספסל הסרבי באו לידי ביטוי, והמארחים הצליחו להגדיל את הפער עד לסיום.

את רשימת הכובשים לישראל הובילו רונן גרוס, גיל גבישי ויואב רנדלר עם שני שערים כל אחד. אור שליין, ולד בגין ויובל קלרפלד הוסיפו שער אחד כל אחד למאזן הלאומי.

ישראל מסיימת את שלב הבתים במקום הרביעי עם שלושה הפסדים, אך עם אופטימיות זהירה לקראת המשך הטורניר. הנבחרת תזכה כעת ליומיים של מנוחה לפני שתחל ביום שישי את משחקי הדירוג על מקומות 13-16. היריבה הראשונה כבר נקבעה: נבחרת מלטה, מולה ינסו הכחולים-לבנים לתרגם את היכולת הטובה שהציגו הערב לניצחון ראשון באליפות.


◼️ חדשות ספורט וכושר בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ [שלום אלבז]

דילוג לתוכן