כ־20 אלף תלמידות ותלמידים צפויים להיכנס ביום שלישי למוסדות החינוך ברמלה עם פתיחת שנת הלימודים תשפ"ז.
לקראת פתיחת השנה ביצעה עיריית רמלה במהלך חודשי הקיץ עבודות שיפוץ, תחזוקה ושדרוג בבתי ספר ובגני ילדים ברחבי העיר, בהיקף של מיליוני שקלים.
העבודות כללו בין היתר שדרוג כיתות וחצרות, הצללות, מתקני משחק, תשתיות, נגישות ושיפור סביבת הלימודים.
עם זאת, בעירייה מדגישים כי עבודות השדרוג אינן מסתיימות עם פתיחת שנת הלימודים ב־1 בספטמבר. חלק מהעבודות תוכננו מראש להימשך גם בתקופה הקרובה, ובהן עבודות שיימשכו עד לאחר חגי תשרי.
בעירייה מציינים כי כשליש מתקציב העירייה מוקדש לתחום החינוך.
ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, אמר כי מבחינת העירייה ההשקעה במוסדות החינוך היא מהלך מתמשך ולא מבצע שמסתיים עם פתיחת השנה. לדבריו, "כשאנחנו משקיעים בחינוך, אנחנו משקיעים בעתיד של רמלה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









