שינויים משמעותיים בהסדרי התנועה בסביון החל מהערב: המועצה המקומית תחל היום, ראשון, 25 באוקטובר 2026, בשעה 20:00, בעבודות להקמת כיכר חדשה בצומת הרחובות הנוף, כרם הזיתים והאתרוג. העבודות צפויות להשפיע על התנועה באזור במשך החודשים הקרובים, כאשר כבר בשלב הראשון תיחסם לחלוטין הכניסה לרחוב כרם הזיתים.
על פי המועצה המקומית סביון מ־20 באוקטובר, בשעות 20:00 עד 01:00 בלילה ייחסם הצומת לתנועת כלי רכב מכל הכיוונים. המשמעות היא שבמהלך חמש השעות הללו לא תתאפשר נסיעה דרך הצומת.
החל מהשעה 01:00 בלילה, שבין ראשון לשני, תתאפשר מחדש התנועה ברחובות הנוף והאתרוג. עם זאת, רחוב כרם הזיתים יישאר חסום לחלוטין לתנועה עד להשלמת השלב הראשון של הפרויקט, שצפוי להימשך כחודש.
מדובר בשלב הראשון בלבד של העבודות להקמת מעגל התנועה. על פי הערכת המועצה, הפרויקט כולו יימשך כארבעה חודשים, ובמהלכם צפויות חסימות נוספות, חלקיות ומלאות, בהתאם להתקדמות העבודות.
במועצה המקומית סביון מסבירים כי הקמת הכיכר נועדה לשדרג את התשתיות ולשפר את הבטיחות באזור. עוד נמסר כי עדכונים על חסימות והסדרי תנועה נוספים יפורסמו בהמשך, בהתאם לשלבי הביצוע.
תושבים ונהגים העוברים באזור מתבקשים לשים לב לתמרורים ולהסדרי התנועה הזמניים שיוצבו במהלך העבודות.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









