מבזקים
חשש לחייו של בן 44 מאשדוד רוכב אופנוע כבן 40 נפצע קשה בתאונה בחולון ירידי החגים מגיעים עד לשכונות בראש העין – אלה התאריכים והמוקדים מה יקרה במערכת החינוך באור יהודה? ראש העיר והצוות המקצועי עונים לפני שהשעון המעורר חוזר: האירוע שמחכה למשפחות המשרתים בבאר יעקב מרוץ, מוזיקה ומסיבה: האירוע הגדול שחוזר לבאר שבע הפסטיבל ופארק האקסטרים: פתח תקווה מתכוננת לסתיו ההפתעה של "בירה באגם 3": בר צברי מגיע לאקו-פארק אשקלון רמלה: טורנירי הקיץ לנוער יוצאים לדרך – ויש גם פרסים לזוכים כוכבי הרשת מגיעים למופע YouStars בהיכל התרבות בקריית גת רהט: אמצעי לחימה הוסלקו בארגז חול בגן ילדים – חשוד נעצר החל מיום ראשון: כך תוכלו לקבל החזר על מנויי התחבורה הציבורית נהגים ברחובות, שימו לב: רחוב המדע ייחסם בארבעה לילות רמת גן: משאית פגעה בכבלי חשמל וגרמה להפלת עמוד תושבי רמלה תרמו, הילדים קיבלו: כך נחתם מיזם "תיק לכל תלמיד" סמוטריץ' מציג תוכנית להפחתת ימי המילואים: היעד – 30 ימים בשנה המשטרה מזהירה לקראת שבת: חשש לשיטפונות – אלה האזורים שבהם מומלץ להימנע מטיולים רחובות: גבר כבן 60 נחנק במהלך האוכל – מצבו קשה דירה בנתניה נחשפה: זה מה שלטענת המשטרה פעל בתוכה אזהרה חריגה של משרד הבריאות: אל תשתו את המים האלה

תיעוד מהבוקר שאחרי השריפה – שנגרמה מסוללת אופניים חשמליים; "נמנע אסון כבד"

הצילומים מזירת השריפה שהתרחשה אתמול בערב בלב שכונת שחמון, ברחוב עין גדי – מצביעים על הנס הגדול שהיה במקום. הרכבים שרופים, כך גם זוגות אופניים וגרב שנותר בודד – גם הוא מפויח.

א' – שקרא לעזרת כוחות ההצלה אמש – הסתובב כלא מאמין. מדובר בדר רחוב, כך לדברי התושבים, שהשתלט על חניון בבית המגורים. כל רכושו הסתכם במספר בגדים ואופניים חשמליים עמם נע ממקום למקום. אחד מהדיירים בשכונה הסמוכה שוחח עימו הבוקר. "מסתבר שהוא ישן בתוך איזה רכב וליד יש לו מחסן בו היה מטעין את האופניים. לדבריו הוא הלך להכין קפה ולפתע החל לשמוע קולות שריפה מכיוון המחסן. כשהתקרב ראה כיצד הרכוש היחיד שלו עולה באש וניסה לכבותו לבד בכל כוחו. הןא צעק 'הצילו' ואף אחד לא שמע אותו ואז התקשר לכיבוי אש, צרח שיגיעו. הוא המשיך לנסות לכבות לבד את האש וממש נשרף בידיים, אם עד אתמול היו לו זוג גרביים שיחממו אותו – כעת גם זה נשרף לו. הוא עם בגדים מלוכלכים והמעט שהיה לו – הכל נשרף, לא נשאר זכר לשום דבר".

דיירי הבית בו התרחשה השריפה כעסו עליו הבוקר. "מה אתה ישן כאן? תראה מה עשית לבניין, סילקנו אותך כבר 20 פעם", אמר לו. הוא הוריד את הראש ונעלם.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן