מבזקים
שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל 410 ימי מילואים, ובבית מחכים הפרלינים: הסיפור המתוק של שבתי מקיבוץ סעד אחרי שמונה חודשי מילואים הוא פתח עגלת קפה במזכרת בתיה. למה דווקא בצהוב? במקום עוד חבילה מהאינטרנט: המילואימניק ממצפה רמון שמזמין אתכם לערב מתחת לכוכבים שני אחים פתחו בר בנס ציונה ויצאו להילחם: הסיפור שמאחורי הרמוני ראשון לציון: ריבוי חילוצים ממעליות בעקבות הפסקת חשמל אזורית בין זירות הלחימה למשחקי הילדים: המילואימניק מנתיבות שבונה את בית המקדש מקוביות הכלבים הגדולים מחכים לו בנתניה: זיו יוצא למילואים, והמספרה נשארת מאחור מהמילואים לעולם הדייטינג: האישה מסביון שמלמדת איך לזהות נוכלים נתניה: חובש איחוד הצלה הזריק אפיפן לגבר שפיתח תגובה אלרגית מסכנת חיים קריית מלאכי: תרגיל חירום עירוני יתקיים היום בשכונת הסביונים ב־7 באוקטובר יצא עם הג'יפ לעוטף עזה. היום הוא מחכה לכם בקצה המדבר בערד מעזה לפתח תקווה: שני לוחמי גבעתי הפכו את החברות מהצבא לעסק משותף הגשימו חלום באילת: שמונה תלמידי ״אורים״ הפכו לשוטרים ליום אחד

תושבים משפיעים: כנס שיתוף ציבור שני בנושא שבילי אופניים בעיר

בשנה שעברה החלה העבודה על תכנית האב לשבילי אופניים בעיר והתקיים מפגש ציבור ראשון בנושא. כעת עיריית רחובות מזמינה את התושבות והתושבים למפגש ציבור שני, כדי שיוכלו להכיר את תכנית האב המתהווה ולקחת חלק בגיבושה הסופי, לפני אישורה במועצת העיר. את הכנס המקוון מובילים ראש העיר רחמים מלול וסגנו, מחזיק תיק חזות העיר יניב מרקוביץ' וחברי מועצת העיר, איטל בציר אלשיך ואבי קינד.

התושבים מוזמנים לקחת חלק פעיל בגיבוש התכנית, להשמיע את דעותיהם ועצותיהם ולסייע בעיצוב תכנית האב העירונית לשבילי האופניים בעיר. אישור תכנית אב הינו שלב קריטי בדרך להקמת רשת שבילי אופניים בעיר, שתספק שירות מיטבי לתושבי העיר ולמבקרים בה.

בשבועות הקרובים תתחיל העירייה, באמצעות הל"ר ,לסלול שבילי אופניים חדשים, וזאת לצד השבילים שנסללו בשנים האחרונות בעיר. כל אלה ביחד יהווה שלב מקדים לרשת עירונית מלאה שצפויה לשדרג מערכת התחבורה הדו-גלגלית בעיר ולגרום ליותר אנשים לעבור לשימוש באופניים, כל זאת בשיתוף פעולה מלא עם אגף התנועה ואגף התשתיות בעיריית רחובות.

פעילות זאת נעשית במסגרת תכנית "ברית ערים לאיכות הסביבה" של פורום ה- 15, שמקדמת הוועדה העירונית לאיכות הסביבה ולקיימות. הלר החברה לפיתוח רחובות תהיה אמונה על התכנון בשטח ועל הביצוע בהתאם לתוכנית.

ראש העיר, רחמים מלול: "בשנים האחרונות אנו מבקשים לקדם מגוון פתרונות תחבורה בעיר, ולהטמיע את חשיבות השמירה על הסביבה. אנו קוראים לתושבי העיר להצטרף לתכנון פרויקט שבילי האופניים בעיר, להיות שותפים, לראות ראשונים את התוכנית המתהווה ולהשפיע. שבילי האופניים יהוו תשתית לתחבורה חלופית לרכב פרטי ויהיו תוספת משמעותית לעיר. תכנית האב המתוכננת תשפיע על העיר ותשנה את העדפת הניוד והתחבורה בה".

סגן ראש העיר, מחזיק תיק חזות העיר המכהן גם כיו"ר הוועדה העירונית לאיכות הסביבה ולקיימות, עו"ד יניב מרקוביץ': "אנחנו בונים את העיר וצופים אל העתיד. השימוש באופניים וברכבים דו גלגליים ירוקים במקום ברכב פרטי יסייע בשמירה על איכות הסביבה, צמצום הזיהום, הפקקים ומצוקות חנייה. כמו בפרויקטים נוספים, גם בפרויקט זה, אנו פונים אל התושבים ומבקשים לשמוע מהם את הרצונות והצרכים שלהם כדי שנוכל לשלבם, ככל שניתן, ולהעניק להם מענה מתאים גם בתכנון עתידי".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן