מבזקים
מונטריאול: יהודי נהרג באירוע ירי; נסיבות מותו נבדקות מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, בהודעה מיוחדת לתושבים אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה

אלי לנקרי: "הם מנסים לשבש לנו את החיים, זה לא יצליח להם״

״התשובה לחותים היא להמשיך את החיים והשגרה תוך כדי תחקיר מעמיק של האירועים האחרונים והמשך מתן מענה הגנתי מלא לתושבי אילת ואורחיה עם מעטפת ההגנה הרחבה על המרחב, בים, באוויר וביבשה״.

ראש עיריית אילת – אלי לנקרי סיים ברגעים אלה הערכת מצב ראשונה בזירת הנפילה יחד עם מפקד משטרת מרחב אילת – נצ״מ אלון כלפון ומפקד כב״ה אילת – תת טפסר יהודה קזנטיני.

״לצערנו מדובר בנפילה שלישית בתוך פחות משבועיים ועל אף שהם מנסים לשבש לנו את החיים, זה לא יצליח להם״ אמר ראש עיריית אילת – אלי לנקרי והדגיש את החשיבות במשמעת עצמית ואחריות אזרחית.

לאחר ששוב לא צלח היירוט הדגיש ראש העירייה, כי הנושא מחייב תחקיר רציני ומעמיק. באותה נשימה שב ודרש ראש העירייה להסיר מיידית את האיום החותי. ״צה״ל יודע לעשות את זה וחובה לעשות את זה״ אמר ראש העירייה והזכיר כי על רקע האיום החותי, נמל אילת מושבת כבר שנתיים.

״התשובה לחותים היא להמשיך את החיים והשגרה תוך כדי תחקיר מעמיק של האירועים האחרונים והמשך מתן מענה הגנתי מלא לתושבי אילת ואורחיה עם מעטפת ההגנה הרחבה על המרחב, בים, באוויר וביבשה״.

לצד פעולות של כל כוחות החירום וההצלה פועלים בזירה גם צוותי עירייה מאגף חירום וביטחון, סיירת תיירות וצוותי ניקיון.

פראמדיק מד"א אייל דדון סיפר: "ברגע ששמענו את ההתראה על חדירת כטב"מ באילת נכנסו למרחב מוגן עפ"י הנחיות פיקוד העורף. כעבור מספר רגעים התקבלו דיווחים במוקד 101 של מד"א על פגיעה בסמוך למבנה וכוחות גדולים של מד"א שכללו אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ וכונני תגובה מהירה של מד"א הוזנקו למקום. במקום הייתה שריפה שכובתה ע"י לוחמי האש ואנחנו ביצענו סריקה במקום ופתחנו נקודת ריכוז נפגעים. הענקנו טיפול רפואי לכ-20 פצועים, בהם 2 קשה שסבלו מפגיעות רסיסים קשות בגפיים. כל הנפגעים פונו ע"י צוותים של מד"א לבית החולים כשהם בהכרה"

כבאות והצלה לישראל | מחוז דרום:

נכון לעכשיו, בעקבות נפילת כטמ״ב בעיר אילת:

22 נפגעים פונו מהמקום:
• 2 במצב קשה
• 7 במצב קל
• 12 נפגעי רסיסים

בנוסף, מספר חדרים באכסניה סמוכה למקום הפגיעה ניזוקו. בשטח נותר חומר נפץ כתוצאה מהנפילה, ולוחמי האש מתחנת אילת פועלים בזירה לביצוע סריקות, פינוי וטיפול בחומר עד להסרת הסכנה, בשיתוף פעולה עם גורמי החירום הנוספים.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אילת

דילוג לתוכן