מבזקים
אור יהודה: זו התרומה שתלווה את פתיחת שנת הלימודים 133 גרם קריסטל, אקדח איירסופט ואגרופן אותרו בדירה באשקלון; שני גברים ואישה נעצרו רגע לפני פתיחת שנת הלימודים: דנית סירוטין מונתה למנהלת בית הספר כצנלסון בחולון 714 דירות בארבעה מגדלים: פרויקט הפינוי בינוי הענק בבת ים הושלם לא חייבים להישרף בחום: מהזריחה במצדה ועד מטאורים במדבר – אירועי אוגוסט ברחבי הארץ היום ומחר באשדוד: פארק אשדוד ים הופך למתחם ענק של הופעות, ילדים וריקודים – והכניסה חופשית שומשום שלא סומן, חומר מסרטן ורכיבים שנקשרו לכשל כלייתי: שלוש אזהרות לציבור החל מ – 17 בספטמבר: הקורקינטים השיתופיים ייעלמו מרחובות חולון דרך העצמאות ביהוד נפתחה מחדש: העבודות הסתיימו מוקדם מהמתוכנן והכביש פתוח בשני הכיוונים לילה במשטרה, הרחקה הדדית – ועכשיו בת זוגו של הזמר המוכר מקריית גת שוברת שתיקה: "לא דרסתי אף אחד" העבודות בסוקולוב פוגעות בתושבים ובעסקים: מחולון יוצא שאטל חינמי חדש כבר מהיום לפני שרצים לבית המשפט: למה גישור יכול להציל לא רק כסף וזמן – אלא גם את המשפחה שאחרי הפרידה תרמיל ברמי לוי בחולון, תרמיל בבנק בבת ים וסכינים בתל אביב: בן 55 נעצר – נבדק קשר לרימון ברמלה סכין ותרמילי תחמושת הונחו בכניסה לבנקים ולרשת מזון: תושב חולון נעצר באר שבע: הסיע 18 שוהים בלתי חוקיים, התעמת איתם – ודרס אחד למוות וניסה לפגוע באחרים לילה של ירי בדרום: בן 26 נפצע באשדוד – קולות ירי עוררו בהלה בכרמית הופעה שתוכננה להערב בסימן שאלה: זמר וראפר מוכר נעצר בחשד לאלימות במשפחה מהמטבח של פוטין ונתניהו למעלה אדומים: התפקיד החדש של השף שי דייני אבל בעולם הפיוט והמוזיקה: הזמר והפייטן אבישי לוי הלך לעולמו; הלוייתו הלילה שריפה בחניון התת־קרקעי של מתחם BIG בפתח תקווה: צירים מרכזיים נחסמו, התושבים נקראים לסגור חלונות

המערב הפרוע בגן יבנה: טרקטורונים ואופנועים השתלטו על כבישי היישוב

רוכבי השטח אוהבים את גן יבנה והחולות מסביב. הם משתוללים ברחובות היישוב עם הטרקטורונים והאופנועים, מסכנים את עצמם ואת הציבור בנסיעה פרועה, חורשים את החולות סביבנו וגורמים למטרד קשה לתושבים. איפה האכיפה? זאת השאלה שתושבים ביישוב שואלים.

אסף תושב היישוב סיפר כי התופעה המטרידה היא בקרב גילאים קטנים: "ילדים בני 5 עד 16 משתוללים על טרקטורונים חשמליים ללא אמצעי מיגון פה בכבישים? אם אתם הורים לילדים שיש להם כלי כזה – אתם לצערי גוזרים עליהם מוות". התגובות לא איחרו לבוא ותושבים נוספים שיתפו: "בשבוע שעבר נסע ילד בטרקטורן לכיוון נתיב הנסיעה שלי באופן חזיתי אם לא בלמתי אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה" הוסיפה אסתר. "הרעש בלתי ניסבל כל היום בכבישים אי אפשר לשבת בחוץ ילדים שלא לומדים כל היום ברחובות הורים תעסיקו אותם באחריותכם", גוערת שרה נגד התופעה שמתפשטת.

ממועצת גן יבנה נמסר: "כל נושא האכיפה כלפי כלי תחבורה נמצא באחריות של משטרת התנועה במשטרת ישראל. במסגרת פעילות השיטור העירוני, במידה והסיור נתקל במקרה של כלי רכב חשמלי שנוסע בצורה שמסכנת את הציבור או שנפתחת קריאה בנושא במוקד העירוני תבוצע כלפיו אכיפה. אנו קוראים להורים להימנע מרכישת טרקטורונים וכלי רכב חשמליים מהירים שעלולים לסכן את חיי ילדיהם ובכל מקרה, להנחות את הילדים לנהוג בזהירות, בבטחה ועם אמצעי מיגון מתאימים".

 

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן