מבזקים
הישג בינלאומי לרכבת ישראל: פרס כסף בתחרות מיתוג המעסיק EMBRAS 2026 "לתת מבנה ל־25 שנה בלי מכרז?": סערה במועצת רחובות חיפשו נשק ברהט ומצאו אדם כבול בשרשראות לרצפת הבית אולם אירועים בבת ים נסגר ל – 30 יום בעקבות מעצר שוהה בלתי חוקי מאור יהודה למקום הראשון בטקסס: ראובן מייסלוס הוביל את נבחרת ישראל לזכייה באשדוד החניה בכחול לבן תהיה בחינם ביום הבחירות: אלה השעות התפתחות בפרשת מטען החבלה באור יהודה: תושב קריית אונו נעצר שקע בבוץ עד הכתפיים: אדם חולץ הלילה משמורת פורה, סמוך לקריית גת קטטה על כר הדשא בפתח תקווה לפני המשחק מול בית״ר ירושלים פיצוץ הלילה בראשון לציון: חשד לרימון הלם שהושלך לעבר מסעדה בה שהה הזמר הצל 450 שקל בחודש: פרויקט מגורים חדש ללוחמי שב״ס בבאר שבע שתי חגיגות, אפס שקלים: מה מחכה לילדי יבנה ביום הבחירות? פלאפל יורד מהשמיים, הילדים עולים על המתקנים: ארבעה בילויים בהרצליה ביום הבחירות מטפסים על מצדה בבוקר, חוזרים למופע אורות בלילה: יום בחירות לא שגרתי ליד ערד קרנבל ברזילאי בלב קריית עקרון: ההפתעה שמחכה למשפחות ביום הבחירות מה עושים עם הילדים ביום הבחירות? הבילויים למשפחות מקריית מלאכי ובאר טוביה יום הבחירות באור יהודה: טל מוסרי, בובספוג ושתי הופעות לילדים קופצים לקלפי ומשם לטרמפולינות: כך יבלו הילדים ביהוד ביום הבחירות בחירות מתחת למים וסיור צפרות בחינם: כך תבלו עם הילדים באילת ביום הבחירות הולכי קביים, בלונים ומתופפים ברזילאים: ההפתעות שמחכות למשפחות ברחובות ביום הבחירות

כתב אישום נגד יועץ מס שזייף שירות מילואים כדי להסיר עיקולים מחשבונותיו

בעקבות הצגת המסמכים המזויפים, הורה הגובה הראשי במיסוי מקרקעין חדרה על הסרת העיקולים שהוטלו על נכסיו של הנאשם, בהתאם לנהלים שנקבעו עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", שנועדו להקל על משרתי מילואים.

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בחדרה כתב אישום נגד יועץ המס לאחר שזייף אישור על שירות מילואים במהלך "חרבות ברזל" במטרה שמיסוי מקרקעין יפעל לטובתו ויבטל לו עיקולים שהוטלו על חשבונותיו.

מכתב האישום, שהגישה עו"ד דור רוטמן מפרקליטות מיסוי וכלכלה, עולה כי בשנת 2018 ביצע הנאשם עסקת מכר במקרקעין שבבעלותו, שבעקבותיה חב בתשלום מס שבח. בשנת 2023 הגיע הנאשם להסדר פריסת תשלומים עם משרדי מיסוי מקרקעין בגין החוב שנוצר עקב אי תשלום מס השבח.

מספר חודשים לאחר מכן, משהנאשם לא עמד בהסדר, הוטלו עיקולים על חשבונות הבנק שלו ועל נכסי מקרקעין שבבעלותו. על רקע זה, ועל מנת להביא להסרת העיקולים, זייף הנאשם מסרונים ואישורים שלכאורה העידו על שירותו במילואים במסגרת מלחמת "חרבות ברזל", והשתמש בהם במטרה להשפיע על עובדי מיסוי מקרקעין חדרה שיפעלו לטובתו ויבטלו את העיקולים שהוטלו עליו, זאת על אף שלא גויס ולא שירת בפועל בשירות מילואים.

בעקבות הצגת המסמכים המזויפים, הורה הגובה הראשי במיסוי מקרקעין חדרה על הסרת העיקולים שהוטלו על נכסיו של הנאשם, בהתאם לנהלים שנקבעו עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", שנועדו להקל על משרתי מילואים.

לנאשם יוחסו עבירות של קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, זיוף מסמך בכוונה לקבל באמצעותו דבר, ושימוש במסמך מזויף.

כתב האישום הוגש בעקבות חקירה משותפת של פקיד שומה חקירות מרכז ברשות המסים והיחידה הארצית למאבק בפשיעה כלכלית (יאל"כ) בלהב 433 שהחלה במידע שהתקבל ממשרד מיסוי מקרקעין חדרה.


◼️ חדשות משפט ופלילים בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן