אמש (שלישי) שודר פרק בהישרדות VIP שסחף תגובות רבות לאחר מכן. במרכז הפרק עמדו שני ניצים משני מחנות יריבים שרבים על ברזנט, האחד שנחשב בתוכנית לדעתן וכוחני (ישראל אוגלבו) והשני מובל ע"י חבריו לצוות (רגב הוד).
רגב, שהגיע לשבט של ישראל בכדי לקחת את הברזנט שחבריו לשבט הנחו אותו, נאלץ להתמודד עם אלימות מילולית וכעס רב מצד ישראל שלא ראה זאת בעין יפה ואף ציין בתוכנית שזהו מעשה שגוי שיצטער עליו.
כחלק מההשפלה שהוד עבר היו מסכת גינויים – "קח את הברזנט ותעוף מפה", "אתה לא רצוי אצלנו" ו"יאללה בארה" – הוד נראה מפוחד עד עמקי נשמתו, והודה מול המצלמות שהרגיש מושפל.
כעת, כמה חודשים לאחר הצילומים והשידור של הפרק אתמול, הוד מחליט לספר את מה שאירע ואיך זה תקף אותו: "פייר, עבר פרק זמן לא מבוטל מאז אותם צילומים ב-״הישרדות״, מאז עברו הרבה מים בנהר. ואני לא אדם שנוהג לזכור או לעשות הנהלת חשבונות עם אף אחד. הדבר היחידי שהיה לי קשה איתו הוא קרוביי ואשתי שהיו צריכים לחוות את הרגעים הלא פשוטים האלו. תדעו שיש רגעים מורכבים בחיים,
הישארו נאמנים לעצמכם. ותמיד שמרו על קור רוח ודרך ארץ".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








