מבזקים
הישג בינלאומי לרכבת ישראל: פרס כסף בתחרות מיתוג המעסיק EMBRAS 2026 "לתת מבנה ל־25 שנה בלי מכרז?": סערה במועצת רחובות חיפשו נשק ברהט ומצאו אדם כבול בשרשראות לרצפת הבית אולם אירועים בבת ים נסגר ל – 30 יום בעקבות מעצר שוהה בלתי חוקי מאור יהודה למקום הראשון בטקסס: ראובן מייסלוס הוביל את נבחרת ישראל לזכייה באשדוד החניה בכחול לבן תהיה בחינם ביום הבחירות: אלה השעות התפתחות בפרשת מטען החבלה באור יהודה: תושב קריית אונו נעצר שקע בבוץ עד הכתפיים: אדם חולץ הלילה משמורת פורה, סמוך לקריית גת קטטה על כר הדשא בפתח תקווה לפני המשחק מול בית״ר ירושלים פיצוץ הלילה בראשון לציון: חשד לרימון הלם שהושלך לעבר מסעדה בה שהה הזמר הצל 450 שקל בחודש: פרויקט מגורים חדש ללוחמי שב״ס בבאר שבע שתי חגיגות, אפס שקלים: מה מחכה לילדי יבנה ביום הבחירות? פלאפל יורד מהשמיים, הילדים עולים על המתקנים: ארבעה בילויים בהרצליה ביום הבחירות מטפסים על מצדה בבוקר, חוזרים למופע אורות בלילה: יום בחירות לא שגרתי ליד ערד קרנבל ברזילאי בלב קריית עקרון: ההפתעה שמחכה למשפחות ביום הבחירות מה עושים עם הילדים ביום הבחירות? הבילויים למשפחות מקריית מלאכי ובאר טוביה יום הבחירות באור יהודה: טל מוסרי, בובספוג ושתי הופעות לילדים קופצים לקלפי ומשם לטרמפולינות: כך יבלו הילדים ביהוד ביום הבחירות בחירות מתחת למים וסיור צפרות בחינם: כך תבלו עם הילדים באילת ביום הבחירות הולכי קביים, בלונים ומתופפים ברזילאים: ההפתעות שמחכות למשפחות ברחובות ביום הבחירות

מהנובה ל”לב רחובות”: הפעיל החברתי יובל סימן טוב מדליק נר חמישי ומחמם לבבות

ניצול הטבח בנובה ומייסד עמותת "ג'סטה" יובל סימן טוב מרחובות הגיע לביקור מרגש בבית הדיור המוגן: "היוזמה הזו פשוט הצילה את חיי".

אתמול (חמישי) התקיים בדיור מוגן “לב רחובות” טקס הדלקת הנר החמישי של חנוכה, במהלכו התארח הפעיל החברתי יובל סימן טוב, בן 25, תושב העיר ומייסד עמותת “ג׳סטה”.

יובל הקים את העמותה לפני כארבע שנים יחד עם אלפי מתנדבים, במטרה לפעול למען בני הגיל השלישי ברחבי הארץ. הוא סיפר כי הרעיון נולד מהרצון “להכיר סבא וסבתא לאנשים צעירים ולחזק את הקשר הבין-דורי”. בתקופת הקורונה, כשחשף את עצמו לבני הגיל השלישי שהיו רבים מהם בודדים חברתית, הבין סימן טוב את הצורך בעמותה שתעניק להם מענה ותמיכה.

“התחלנו בעיר רחובות בלבד, ומ-2023 התרחבנו לפעילות ברחבי כל הארץ”, הוא ציין. במסגרת מיזם “ג׳סטה”, העמותה מתמקדת גם בסיוע לשורדי שואה ולמבוגרים המתקשים כלכלית, כאשר כ-95% מהקהל המטופל נמצא מתחת לקו העוני.

בטקס עצמו, פנה סימן טוב לכל דייר ודיירת באופן אישי והשאיר את מספר הטלפון האישי שלו, במטרה לסייע בכל צורך או שאלה. דיירי הבית התרשמו מהמחויבות האישית ומהגישה החמה של יובל, וחלקם אף הציעו “לאמץ אותו בשמחה”.

יובל שיתף כי עבורו, חנוכה מסמל לא רק את חג האור והנס, אלא גם את ניסיונו האישי ב-7 באוקטובר, כשניצל מהתופת בנובה, בזמן שיתר חבריו נרצחו. משפחתו חיה ברחובות כבר מספר דורות, והוא מקדיש את חייו למאבק למען הזולת.

במהלך מבצע “חרבות ברזל”, נסע יובל להסברה ברחבי העולם ואף השתתף בסרט הדוקומנטרי הישראלי של הבמאי יריב מוזר, “עוד נחזור”, המתעד את הטבח בנובה וזכה בפרס אמי. יובל נכלל גם ברשימת הצעירים המבטיחים עד גיל 40 של “גלובס” על המיזם הבין-דורי שהוא מוביל, המחבר בין דורות ומעניק משמעות חברתית למבוגרים ולצעירים כאחד.

סימן טוב סיכם את דבריו בטקס ואמר: “יוזמות אזרחיות כמו הפעילות בג׳סטה פשוט הצילו את חיי.”

לדברי מאיר בן חיים: ״הפעילות של יובל לטובת בני הגיל בהחלט מרגשת לצד כל המחויבות החברתית רחבת ההיקף והשראה לדור הצעיר. דיירי הבית יצאו מהמפגש עם יובל מעודדים ושמחים לגלות יוזמות כל כך מרגשות שמוביל יובל סימן טוב המייצג את דור העתיד״


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן