מבזקים
בהיריון ברחובות? ביום שישי מחכה לכן אירוע חינמי עם הצצה לחדרי הלידה סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות בזמן שהזכאות לבגרות עלתה בארץ – בראש העין נרשמה דווקא ירידה תחזית מזג האוויר ליום ראשון, 25.10.2026 חג המסיק מגיע לבאר טוביה: שישה יישובים, זיתים ופעילויות לכל המשפחה יש לכם גג פרטי בקריית עקרון? ההרשמה לרכישה מוזלת מסתיימת בשלישי חודשיים אחרי מותו של שי חמו: מרכז חדש בקריית גת יישא את שמו הילדים בחזית, ההורים עם הדאגה: המיזם החדש בקריית אונו חניון ציבורי בפתח תקווה נסגר לתושבים – בית המשפט ביטל את ההחלטה 46 בתים נחנכו בערד, אבל בדרך עשרות משפחות פרשו והמחירים התייקרו עבודות להקמת כיכר בסביון: רחוב כרם הזיתים ייחסם לכחודש החל מהערב ארבעה צמתים בנתניה ייחסמו מהלילה – העבודות יימשכו כשבועיים 1,853 דירות מתוכננות ברמלה: לתושבים נותרו פחות משלושה שבועות להשפיע 340 דירות, חניון עירוני ושדרת עצים: השינוי שמתוכנן בשני אזורים ברמת גן ב – 60 שקל: אמיר דדון, יין ללא הגבלה ופסטיבל בנתיבות מקרר או מכונת כביסה ישנים? ברמת השרון אפשר לפנות אותם בחינם, ויש גם הטבה מיוחדת בשדרות חגגו את הזינוק במתמטיקה, אבל הנתון באנגלית מספר סיפור אחר נס ציונה: קבוצת ריצה ושיח למילואימניקים – 8 מפגשים ב – 80 שקל שילמתם על חניה בשבת במצפה רמון? המועצה מודיעה: ייתכן שמגיע לכם החזר כספי ארבעה מגרשי פאדל בדרך למזכרת בתיה: כמה יעלה לשחק ומה ההנחה לתושבים?

נתניה הולכת לקלפי: מי יחליף את מרים פייברג-איכר ז"ל בראשות העיר?

338 קלפיות יפתחו להצבעה החל מהשעה 07:00 ועד השעה 22:00 עבור כ- 218,013 בעלי זכות הבחירה. הקלפיות כוללות גם קלפיות נגישות מיוחדות – בהן הזכאים יכולים להצביע במעטפות כפולות.

היום מתקיימות הבחירות המיוחדות לראשות העיר נתניה בהתאם לחוק הרשויות המקומיות, בעקבות פטירתה של ראשת העיר נתניה גב' מרים פייברג איכר ז"ל.

338 קלפיות יפתחו להצבעה החל מהשעה 07:00 ועד השעה 22:00 עבור כ- 218,013 בעלי זכות הבחירה. הקלפיות כוללות גם קלפיות נגישות מיוחדות – בהן הזכאים יכולים להצביע במעטפות כפולות. שמות המועמדים לראשות העיר (לפי סדר א'-ב')
• ביטון יוסף
• מולנר טלי
• מכלוף עמוס
• סלמה אבי

ריאן גאנם המפקח הארצי על הבחירות: "ההיערכות לבחירות המיוחדות ומספר הקלפיות הגבוה בעיר דרשו היערכות מיוחדת של מינהל הבחירות במשרד הפנים ושיתוף פעולה מלא עם הרשות המקומית, ביום הבחירות יפתחו 338 קלפיות הכוללות גם קלפיות מיוחדות נגישות בהם ההצבעה תערך במעטפה כפולה. אני בטוח כי היערכותנו מבעוד מועד תוביל להצלחת יום הבחירות בצורה תקינה וללא תקלות".

ישראל אוזן מנכ״ל משרד הפנים: "בעקבות פטירתה המצערת של ראשת העיר נתניה, נערך משרד הפנים בהתאם לחוק לקיום הבחירות תוך זמן קצר . אני מודה למפקח הארצי על הבחירות ריאן גאנם, עובדי המינהל ועובדי משרד הפנים על ההתגייסות לקיום הליך בחירות דמוקרטי תוך שמירה על טוהר הבחירות ואני מקווה כי יום הבחירות מחר יתנהל בצורה תקינה".

בהתאם לחוק, יום הבחירות אינו יום שבתון. במסגרת ההיערכות לבחירות ופריסת הקלפיות, נעשו התאמות במטרה לצמצם את הפגיעה בשגרה ככל הניתן, תוך קיום ההליך הדמוקרטי הנדרש.


◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ליזה ללוצאשווילי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של נתניה

לחצו כאן
דילוג לתוכן