מבזקים
אירוע אלימות בבת ים: גבר כבן 55 פונה לבית החולים וולפסון במצב בינוני טרגדיה בחוף הים בראשון לציון תאונת טרקטורון במושב ערוגות: שני פצועים, אחד מהם במצב בינוני לפני כניסת השבת: רוכב אופנוע נפצע קשה באשדוד באר שבע: ילד ונער שרכבו על אופניים נפצעו בינוני עד קשה בתאונת דרכים אזהרה לצרכנים: ריקול למאוורר עמוד של חברת "אי ג'י אינטרנשיונל" עקב סכנת התחשמלות ושריפה בגיל 82, אחרי 53 שנות התנדבות: גיורא זהבי מניר עוז הוא המתנדב המצטיין של מד"א חי ונושם שליחות: סגן ראש עיריית אופקים, יוסי אבוהרון, נבחר לעובד המצטיין של מד"א כבוד לקריית אונו: גלנה פרובר [67] ופנחס כחלון [70] נבחרו למצטייני מד"א מקום שני בארץ: גיא בן דוד מאור יהודה נבחר לעובד מצטיין ארצי של מד"א מלאך בלבן: גבריאל קטר, תושב נס ציונה מתחנת מד"א ברחובות הוא המתנדב המצטיין של מרחב איילון ממתנדבת שירות לאומי לעובדת מצטיינת: ההישג המרגש של יוליה חיימוב מחולון במד"א דרמה בחוף באשדוד סמוך לאופקים: צעיר מהיישוב דקל מואשם כי איים לדקור רופא במרפאת מכבי דרמה ברחוב נורדאו: תושב אשקלון גנב תיקים משתי עובדות בר באשדוד מובילות לשינוי: אמילי, עדן ויוליה, תושבות אשדוד, הגיעו לכנסת בעקבות מקרה אלימות קשה אילת קוטפת הוקרה ארצית על עשייה חברתית וחינוכית אישום: עובד פיצרייה מואשם כי רדף אחרי לקוח ודקר את גלגל רכבו בסכין בקריית מלאכי אירועי קיץ לנוער באשדוד נפתחו בסימן חגיגות 70 שנה לעיר עם מאור בוזגלו על העמדה עוד סערה ברחובות: הנחיית העירייה לעובדים בעניין הבחירות הקרובות מעוררת מחלוקת

עצורים בהפגנה בלתי חוקית של מפירי סדר בכביש איילון

הפגנה בלתי חוקית של מפירי סדר בכביש איילון לכיוון צפון במחלף השלום; נעצרו 3 מפירי סדר ונרשמו מס' דוחות תנועה על סך 1,000 ש"ח

משטרת ישראל נערכה בכוחות גדולים לאבטחה ושמירה על הסדר הציבורי, במסגרת מחאה מתוכננת שתנאיה תואמו עם המשטרה.

משטרת ישראל אישרה את הבקשה לקיום המחאה הערב, בהתאם לתנאים שנקבעו עם המארגנים בצומת קפלן בת"א. לאור בקשת המארגנים וע"מ לשמור על בטחונו ושלומו של הציבור, לרשות המוחים נסגר צומת קפלן, במטרה לאפשר איזון בין חופש המחאה באופן לגיטימי, לבין חופש התנועה תוך פגיעה מינימלית בשגרה.

בתום המחאה המאושרת, רוב המוחים התפזרו בשקט. מנגד, למרות השיח עם המארגנים והאישור שניתן ע"י המשטרה למתחם מוסדר בצומת קפלן, התקבצו מספר מפגינים בכביש איילון לכיוון צפון באופן בלתי חוקי והחלו להפר את הסדר, תוך חסימת הכביש והדלקת מדורות. השוטרים עצרו 3 מפירי סדר. בנוסף נרשמו דוחות תנועה על סך 1,000 ש"ח למס' מפרי סדר.

ממשטרת ישראל נמסר:

אנו רואים בחומרה את הפרות הסדר, הגורמות למשטרה להפנות כוחות שעוסקים במשימות אבטחה ושמירה על בטחון הציבור. נפעל באפס סובלנות כלפי מי שיפר את הסדר וינהג באלימות כלפי השוטרים, ולא נהסס להשתמש באמצעי הפס"ד לשמירה על החוק והחזרת הסדר על כנו.

משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק , יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור.

עדכון השעה 23:00 כביש איילון צפון נפתח לתנועה

משטרת ישראל ממשיכה במאמץ לשמירה על הסדר הציבורי אל מול מפגינים שמתעמתים עם השוטרים ואינם נשמעים להנחיות המשטרה בניסיון לחסום צירים מרכזיים אשר פוגעים בשגרת החיים.

בהמשך לחסימת כביש איילון צפון ע"י מפרי סדר, המשטרה הדפה את מפרי הסדר ואיפשרה לתנועה בכביש איילון לזרום. הכביש נפתח לתנועה.

כוח משטרה נמצא במקום ומונע מהמפגינים לפגוע בחופש התנועה ולחסום את נתיבי איילון.

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן