שיפור הדרגתי חל במצבו של הפעוט בן התשעה חודשים שעל פי החשד נפל בתוך הלול בפעוטון ברחובות. כך נמסר היום (שני) ממרכז שניידר לרפואת ילדים שבפתח תקווה, שם הוא אושפז. בבי"ח נמסר כי הוא מועבר למחלקה כירורגית להמשך טיפול. במקביל, חקרה המשטרה תחת אזהרה שלוש עובדות מהפעוטון והחקירה נמשכת.
כזכור, פעוט בן 9 חודשים נפצע באורח קשה בפעוטון ברחובות. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום לאחד דיווח שהתקבל במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, העניקו לפעוט טיפול רפואי ופונה בהכרה מעורפלת לבית החולים קפלן שבעיר כשהוא סבל מחבלה בראשו. מפרטים ראשונים עולה כי הפעוט נפל בתוך הלול שבו שהה וכתוצאה מכך נחבל בראשו. מדוברות המשטרה נמסר: "בשעות הצהריים התקבל דיווח על פעוט כבן 9 חודשים שפונה מפעוטון ברחובות לבית החולים קפלן כעל פי גורמי הרפואה הוא פצוע במצב קשה. נסיבות האירוע נבדקות".
(צילום ארכיון, שאטרסטוק)
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








