מבזקים
בדרך ל – 9 שקלים לליטר? ההתייקרות שעלולה להכות בכיס הנהגים כבר בנובמבר המאבק על בית הכנסת ברחובות מחריף: הקרקע הוקצתה מחדש וחברות המועצה מאיימות בצעדים משפטיים תושב גבעתיים נעצר בחשד לתקיפת מאבטחיו של נפתלי בנט בתל אביב בהיריון ברחובות? ביום שישי מחכה לכן אירוע חינמי עם הצצה לחדרי הלידה סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות בזמן שהזכאות לבגרות עלתה בארץ – בראש העין נרשמה דווקא ירידה תחזית מזג האוויר ליום ראשון, 25.10.2026 חג המסיק מגיע לבאר טוביה: שישה יישובים, זיתים ופעילויות לכל המשפחה יש לכם גג פרטי בקריית עקרון? ההרשמה לרכישה מוזלת מסתיימת בשלישי חודשיים אחרי מותו של שי חמו: מרכז חדש בקריית גת יישא את שמו הילדים בחזית, ההורים עם הדאגה: המיזם החדש בקריית אונו חניון ציבורי בפתח תקווה נסגר לתושבים – בית המשפט ביטל את ההחלטה 46 בתים נחנכו בערד, אבל בדרך עשרות משפחות פרשו והמחירים התייקרו עבודות להקמת כיכר בסביון: רחוב כרם הזיתים ייחסם לכחודש החל מהערב ארבעה צמתים בנתניה ייחסמו מהלילה – העבודות יימשכו כשבועיים 1,853 דירות מתוכננות ברמלה: לתושבים נותרו פחות משלושה שבועות להשפיע 340 דירות, חניון עירוני ושדרת עצים: השינוי שמתוכנן בשני אזורים ברמת גן ב – 60 שקל: אמיר דדון, יין ללא הגבלה ופסטיבל בנתיבות מקרר או מכונת כביסה ישנים? ברמת השרון אפשר לפנות אותם בחינם, ויש גם הטבה מיוחדת בשדרות חגגו את הזינוק במתמטיקה, אבל הנתון באנגלית מספר סיפור אחר

שלוש פצועות, בהן ילדה בת 10, בשריפה בבניין מגורים בתל אביב

דרמה לילית ברחוב מח"ל: דליקה שפרצה בחדר המדרגות הובילה ללכידת דיירים בבניין בן ארבע קומות. צוותי כיבוי חילצו נפגעות ובהן בת 75 וילדה בת 10, שפונו לבית החולים שיבא בתל השומר עם כוויות וסימני שאיפת עשן.

לילה של בהלה עבר על דיירי רחוב מח"ל בתל אביב-יפו, בעקבות שריפה עוצמתית שפרצה בבניין מגורים והובילה לפינוי דחוף של נפגעים. סמוך לשעה עשר בלילה החלו להתקבל קריאות רבות במוקדי החירום על עשן סמיך ושחור המיתמר מתוך בניין בן ארבע קומות. כוחות כיבוי אש ממחוז דן שהגיעו לזירה זיהו כי מקור האש נמצא בחדר המדרגות בקומה הראשונה, דבר שגרם לעשן הכבד לטפס במהירות לקומות העליונות ולכלוא חלק מהדיירים בדירותיהם.

חמישה צוותי כיבוי פעלו תחת תנאים קשים של ראות לקויה ועשן מחניק כדי להשתלט על הלהבות ולאתר לכודים. לוחמי האש ביצעו סריקות נרחבות בכל הדירות ובחדר המדרגות, תוך שהם פועלים לשחרור העשן שאיים על חיי השוהים במבנה. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהמתינו מחוץ לבניין העניקו טיפול רפואי ראשוני לשלוש פצועות שחולצו מהדירות המפויחות ופונו להמשך טיפול בבית החולים שיבא בתל השומר.

בין הנפגעות שחולצו מהאש, אישה בת 54 שמצבה מוגדר בינוני כשהיא סובלת מכוויות וסימני שאיפת עשן, ואישה נוספת כבת 75 שמצבה מוגדר בינוני אף הוא עקב שאיפת עשן משמעותית. יחד איתן פונתה ילדה בת 10 במצב קל לאחר שנחשפה לעשן הכבד. כוחות הרפואה בשטח ציינו כי מהירות הפינוי הייתה קריטית לייצוב מצבן של הנפגעות, שסבלו מקשיי נשימה עקב העשן השחור שמילא את חלל המבנה ונראה היטב למרחוק על ידי תושבי השכונה.

לאחר פעילות מאומצת של לוחמי האש, הושגה שליטה על הבעירה והסכנה ללכודים נוספים נשללה. חוקר דליקות של שירותי הכבאות הגיע לזירה כדי לבחון את הנסיבות שהובילו לפרוץ האש בחדר המדרגות, כאשר נבדק חשד לכשל חשמלי או גורם אחר שהוביל להתלקחות המהירה. השכנים ברחוב מח"ל הביעו זעזוע מהאירוע וציינו כי רק בנס לא הסתיימה השריפה בתוצאה קשה בהרבה, בהתחשב בכך שהאש חסמה את נתיב המילוט המרכזי של הבניין.


◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: תיעוד מבצעי מד"א / דוברות הצלה • מרחב דן

דילוג לתוכן