כונני ארגון 'הצלה' הוזעקו למחלף גהה בעקבות דיווח על תאונת דרכים בה היה מעורב רוכב אופנוע. עם הגעתם למקום, העניקו הכוננים יחד עם צוותי מד"א טיפול רפואי ראשוני לגבר כבן 35 שנפגע במהלך הרכיבה.
חובשי הצלה, יואלי שכטר ונתנאל איינהורן, שפעלו בזירה עם אמבולנס מד"א, דיווחו מהשטח: "מצאנו רוכב אופנוע כבן 35 כשהוא סובל מחבלות בבטן ובגפיים. יחד עם חובשים ופראמדיקים נוספים, הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני הכולל קיבוע וחבישות".
הפצוע פונה במצב בינוני להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים בילינסון בפתח תקווה.

תאונה נוספת, במעורבות אוטובוס והולכת רגל אירעה בדרך זאב ז׳בוטינסקי בסמוך למחלף גהה.
צוות אמבולנס של איחוד הצלה העניק טיפול רפואי ופינה לבית החולים מעייני הישועה את הולכת הרגל (בת 36) שנפצעה באורח קל.
◼️ חדשות פתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








