מבזקים
אשדוד זכתה בפרס החינוך הארצי לשנת תשפ״ו – בפעם השנייה לקראת הסליחות בירושלים: הרכבת הקלה והאוטובוסים יפעלו עד שעות הלילה המאוחרות לקראת הפועל באר שבע–מכבי תל אביב: 3 חשודים עוכבו והורחקו מהמגרשים ל־30 יום בת 80, אלופת אירופה – והמדליה הוקדשה לעדן נימרי ז״ל: הרגע המרגש של לאה ברנשטיין ממודיעין שני גברים נפצעו בפציעות חודרות באירוע אלימות בלוד באר יעקב: מרכז רפואי ממוגן מטילים יוקם בשמיר – העבודות צפויות להתחיל בתוך חודש אחרי 12 שנים בלי קולנוע: מובילנד תיפתח בבת ים ב־24 בספטמבר אופקים: היציאה מהעיר תיחסם ביום שלישי – הכניסה תיחסם ברביעי סוכות בירושלים: חידות, תעלומה בלשית וסיור במוזיאון בגין ב־10 שקלים גבעתיים נערכת לחגים: 2,500 טונות אשפה צפויות להיאסף ו־715 שוברים יחולקו לתושבים בג״ץ דחה את העתירה נגד בחירת רב העיר באר שבע: הרב אברהם דרעי יישאר בתפקיד אשדוד: 28 דירות ייהרסו, 121 ייבנו – פרויקט ראשון בעיר במסגרת "חלופת שקד" אירוע אלימות בקניון רמות בירושלים – החשוד נמלט פתח תקווה: אלה ההנחיות להוצאת גזם וגרוטאות בחגי תשרי ליל הסליחות בדימונה: המפגש המוזיקלי שמחכה לתושבים נתניה: אחרי עבודות ב-30 מיליון שקל – החסימה במרכז העיר הוסרה רחובות: הסיור שיחבר בין הקהילות בעיר לקראת יום כיפור כפר סבא: השב״חים ניסו להימלט ברכב גנוב – וניגחו ניידת מרכז טכנולוגי ראשון מסוגו לגיל הרך ייפתח בחולון לא עוד בית חולים? השירות החדש לילדים בירושלים

אילת: כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד בן 27

במהלך חיפוש שביצעו השוטרים במקום נתפסו כמויות גדולות של סמים מסוגים שונים לצד סכומי כסף במזומן. בהמשך נערך חיפוש ברכבו – רכב מסוג קיה – ובו נמצאו 5.9 גרם קוקאין נטו מחולקים ל-20 מנות מוכנות להפצה, שקיות ממותגות זהות לאלו שנמצאו בבית, וכן סכום של 700 ש"ח במזומן.

בבית משפט השלום באילת הוגשו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד יוגב עמרם, בן 27 מקדימה-צורן, בחשד להחזקת סמים מסוכנים שלא לצריכה עצמית.

על פי כתב האישום, עמרם נתפס ביום 6 באוגוסט 2025 בדירה בעיר אילת, שם שהה יחד עם אחרים. במהלך חיפוש שביצעו השוטרים במקום נתפסו כמויות גדולות של סמים מסוגים שונים לצד סכומי כסף במזומן. בהמשך נערך חיפוש ברכבו – רכב מסוג קיה – ובו נמצאו 5.9 גרם קוקאין נטו מחולקים ל-20 מנות מוכנות להפצה, שקיות ממותגות זהות לאלו שנמצאו בבית, וכן סכום של 700 ש"ח במזומן.

בבקשת המעצר נטען כי קיימות ראיות לכאורה הקושרות את עמרם לעבירה, בהן דו"חות פעולה של השוטרים וחוות דעת מומחה שקבעה כי מדובר בסם מסוכן מסוג קוקאין. עוד צוין כי עמרם הודה שנגע בקופסה בה נמצאו הסמים, אך טען כי אלה שייכים לטרמפיסט שזהותו אינה ידועה. עם זאת, הוא התקשה להסביר את העובדה שהשקיות הממותגות ברכבו זהות לאלה שנתפסו בבית האחר.

המאשימה הדגישה כי מדובר בכמות גדולה של סמים מסוכנים ובנסיבות המעידות על הפצת סמים, ולכן נשקפת מסוכנות ממשית לציבור. לטענתה, אף על פי שלנאשם אין עבר פלילי, העובדה שנתפסה ברשותו כמות כזו של סמים לצד כסף מזומן מלמדת כי הוא מהווה נדבך משמעותי בשרשרת ההפצה.

עוד צוין בבקשה כי בית המשפט העליון כבר קבע בעבר כי החזקת סמים שלא לצריכה עצמית היא "אחותה" של עבירת הסחר, וכי לא ניתן לקטוע את שרשרת ההפצה באמצעות חלופות מעצר מקלות כגון מעצר בית.

בשל כך ביקשה המאשימה לעצור את עמרם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו, וכן לחלט את רכבו וכספי המזומן שנתפסו ברשותו.


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן