שוטרי מחוז ירושלים עצרו נהג בן 28, תושב מזרח ירושלים, לאחר שתועד נוהג במהירות חריגה ומסכנת חיים של 222 קמ״ש, בכביש שבו המהירות המרבית המותרת היא 80 קמ״ש בלבד.
הנהג תועד באמצעות אמצעים אלקטרוניים, ופרטיו הועברו ליחידת ימ״ר את״ן ירושלים. בתום פעילות מודיעינית, בלשי היחידה איתרו את החשוד, שעוכב לחקירה במשרדי היחידה.
בסיום החקירה, רישיון הנהיגה של החשוד נפסל ל־30 ימים, והרכב ששימש לביצוע העבירה נגרר מהמקום. במשטרה נמסר כי נבחן כעת הליך לחילוט הרכב.
רס״ב אלי מטלוב, מפקד ימ״ר את״ן ירושלים, מסר:
״מדובר בנהיגה חמורה ומסוכנת, שעלולה הייתה להסתיים בתאונה קטלנית. הכביש הוא לא מסלול מרוצים. שוטרי מחוז ירושלים ימשיכו לפעול בנחישות ובאפס סובלנות כלפי נהגים המסכנים את ציבור משתמשי הדרך״.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









