מבזקים
אשקלון: פועל בן 73 נפצע בינוני לאחר שמשטח כבד נפל עליו במפעל תושב פתח תקווה, מרצה בבר אילן, נאשם בתכנון מתקפת טרור המונית נגד ערבים “לא משאירים אף אחד מאחור”: שקד חבני ז״ל ועוגיות הטחינה שאהבה “תעשו הכול עם חיוך”: רוני אשל ז״ל והכריך של שבת שאהבה “קרן השמש שלנו”: ליבי כהן מגורי ז״ל וסלט העדשים שהפך למנה של כולם “תאמינו בעצמכם ותהיו אופטימיים”: אילן אליהו משה ז"ל והפנקייקים של הבוקר בבית “הוא היה שם בשבילנו תמיד”: אסף שלזינגר ז"ל והקציצות שאהב בשישי "הפרטיטורה של 'קיץ' הייתה בווסט, לצד הרימונים": אורי בר – אור ז"ל ונקניק השוקולד שאהב רשות המסים בנתניה: ביותר מ – 60% מהעסקים שנבדקו נמצאו הכנסות שלא נרשמו ״מי שמפחד לא מאמין״: בן בנימין כהן ז"ל וקציצות הערוק של שישי קריית מלאכי: צעירה נפלה מגובה של כ – 7 מטרים – פונתה במצב בינוני לאסותא אשדוד תנועת הרכבות בין תל אביב ההגנה ללוד הופסקה זמנית בעקבות חפץ חשוד 06:29 בבסיס זיקים: פורום המטכ״ל עמד דקת דומייה לזכר קורבנות 7 באוקטובר הנגב: כ־14 ק״ג חשיש נתפסו ברכב סמוך לצומת שוקת – תושב לקייה נעצר אילי גורליצקי הלך לעולמו בגיל 91: ״הותיר חותם עמוק על התרבות הישראלית״ ״מי ידע שכדי לחיות לא מספיק לב אחד״: בר זהר ז"ל ופסטת הרוזה שאהבה רמלה: הולכת רגל כבת 30 נפגעה מרכב בצומת הקרח – מצבה קשה 150 זמרים ונגנים, שתי אופרות בערב אחד: הפקת הענק מגיעה לירושלים, פתח תקווה וראשון לציון כפר סבא: פעוט בן 11 חודשים הובא למאיר עם חבלה – 3 סייעות נעצרו בחשד להתעללות ניצל מהתופת בעוטף ואיבד את בנו בן ה – 17: איציק רוזנברג מצא במוזיקה דרך להמשיך לחיות

אלון רוזן: תומך במסינג

 

אלון רוזן, תושב ותיק ביבנה ופעיל חברתי מרכזי, הודיע על תמיכתו בחיים מסינג לתפקיד ראש העיר יבנה. בעברו שימש רוזן כמנכ"ל המשרד להגנת העורף, סמנכ"ל בחברת האנרגיה הציבורית הבינלאומית 'ג'נסל', והיום הינו מנכ"ל קבוצת 'אלמנטס'. בתפקידיו הציבוריים וההתנדבותיים היה חבר מועצת העיר יבנה, יו"ר אגודת הסטודנטים ב'אקדמית ת"א-יפו', סגן ומ"מ יו"ר ארגון הסטודנטים בישראל ויו"ר עמותת השכונה הירוקה בעיר.

מסינג הגיב להודעת התמיכה באומרו: ״אלון הוא דוגמא ומופת לשילוב של עשייה הן במגזר הציבורי והן בעסקי. הוא ביצע את שלל תפקידיו תוך הקפדה על מצויינות ושילוב דאגה מתמדת לרווחת העיר. תמיכתו מרגשת אותי ואין לי ספק כי יחד עם אלון ויתר התומכים נצעיד את העיר היקרה שלנו קדימה בבטחה״.

רוזן: ״הבחירות הקרובות ב-15.11 הן לעשרה חודשים. משמעות הדבר היא שכל ראש עיר שייבחר בבחירות עוד לא ייכנס לתפקידו וכבר מתחיל שוב בקמפיין להיבחרו מחדש. כפועל יוצא, אין לאותו אדם מספיק זמן ללמוד את התפקיד ולתפקד כראש עיר. לחיים ייקח זמן כניסה אפסי להתחיל ולעבוד, וזאת משום שהוא כבר יושב על הכיסא. חיים הוכיח יציבות שלטונית והצליח לגייס את רוב הקואליציה הנוכחית שלא מתחלפת בבחירות האלה לתמיכה בו. למסינג הניסיון הניהולי המוכח והרחב מבין המועמדים. ניהול עירייה שתקציבה השוטף מאות מיליוני שקלים ותקציביה הייעודיים לפרויקטים מיוחדים וליבנה-מזרח הוא מיליארדים – מצריכה אדם בעל ניסיון ניהולי מוכח שיוביל אותה. מעבר לכך, חיים הוכיח בחודשיים האחרונים שהוא פתוח, קשוב, מוכן לשנות ולעשות בפועל ו״לשחוט גם פרות קדושות״ כשצריך. כפי שאמרתי בעבר, שתי המשימות הראשונות של כל ראש עיר נבחר הן הקמת קואליציה, ובניית והעברת תקציב במועצה. מעבר לאלו, מיומו הראשון, ראש העיר צריך לנהל את העיר. כאשר בחנתי את שלושת הנקודות האלה הבנתי: חיים הוא הבחירה שלי״.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עצמי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן