לאחר מספר ימים של עבודה מהשטח, ראש העיר, תומר גלאם, שב היום (ראשון 15.2) לבניין העירייה וקיים שורת פגישות עבודה מקצועיות עם הנהלת העירייה וגורמי המקצוע, במסגרת המשך קידום פעילותה השוטפת של העירייה לטובת תושבות ותושבי אשקלון.
במהלך היום קיים ראש העיר ישיבות עבודה עם מנהלי אגפים, דן בהתקדמות פרויקטים עירוניים מרכזיים ובהמשך פיתוח התשתיות, קידום תחומי החינוך, הקהילה והשירות לתושב.
בנוסף, קיים ראש העיר פגישות עבודה שתוכננו מראש במסגרת לוחות הזמנים השוטפים של העירייה, כחלק מהמשך יישום תוכניות העבודה העירוניות לשנת 2026.
נוסיף כי לאורך כל הימים האחרונים, נמשכה העבודה העירונית כסדרה, תוך מתן דגש על שמירה על רציפות תפקודית, קידום תוכניות עבודה ומתן שירות מיטבי לתושבים.
ראש העיר, תומר גלאם, פנה לתושבי העיר ואמר: ״חזרתי היום לעבודה מבניין העירייה. אני רוצה לומר לכם תודה. לכל אורך הימים הרגשתי את התמיכה, את החיבוק ואת האהבה שלכם וזה חיזק אותי מאוד. חשוב לי שתדעו כי גם בימים אלו, אני ממשיך בעשייה העירונית, נמצא בשטח ומלווה מקרוב את כל הפרויקטים שאנחנו עובדים עליהם בשבילכם. בשורות גדולות ודברים גדולים עוד לפנינו בכל התחומים. אני מנוע מלפרט בעניין החקירה שמתנהלת בימים אלו אבל אני משוכנע כי בע״ה הכל יתברר כלא כלום ומשתף פעולה באופן מלא בכל הקשור לחקירה. שוב תודה לכם מעומק לבי. מאמין שבע״ה נצא מזה חזקים יותר ומאוחדים יותר. אוהב אתכם״.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









