מבזקים
תושב מזכרת בתיה אורי אלפי נידון ל־17 שנות מאסר – הפרקליטות דורשת להחמיר בעונשו נראה כמו האתר הרשמי של Kenneth Cole – אבל במשביר מזהירים: אל תכניסו פרטי אשראי חגי תשרי בירושלים: תגבור ניקיון וביטחון, 700 אלף שתילים והיערכות מיוחדת בעיר העתיקה אשדוד: 107 דו״חות ביום אחד – 33 איסורי שימוש נרשמו לכלי רכב פיז״ה 2025: תלמידי ישראל צנחו כמעט 20 שנה לאחור – 46% מתקשים במתמטיקה מחקר מאוניברסיטת בן־גוריון: תחושת תרומה לאחרים קשורה לתפקוד קוגניטיבי טוב יותר ירושלים: מאוחדת מכפילה את קיבולת בדיקות ה־MRI – ניידת נוספת תחל לפעול ב־10 בספטמבר באר שבע מנציחה את מאיר בוסקילה ז״ל: מרכז “נירים” נקרא על שמו רמלה הנציחה את נשיא העליון לשעבר: רחוב חדש על שמו של השופט מאיר שמגר ז״ל ירושלים: המרכז המסחרי בארנונה שודרג מהיסוד ונחנך מחדש חולון: נהגת כבת 70 נפצעה בהתהפכות עם רכבה ברחוב לילנבלום רחובות: הגיע עם הטסלה לעמדת טעינה – ועקר את כבל הטעינה 12 אישומים נגד תושב באר שבע: איים לרצוח את אמו וטען כי היא ״מכשפת אותו״ בת 3, עם חיוך גדול וסיפור של תקווה: אלי אלקבץ מצטרפת לסוכנות הדוגמנות של צחי ואזנה טרגדיה בנתניה: גבר כבן 40 נהרג לאחר שנפל מגובה ברחוב התנאים קידום בכבאות והצלה: שלומי סעדון, מפקד תחנת נתיבות ונגב מערבי, הועלה לדרגת סגן טפסר ירושלים: 5 נפגעים בשריפה בבניין מגורים – קורקינט חשמלי עלה באש ירושלים: בן 21 לקה בתגובה אלרגית מסכנת חיים – חובש איחוד הצלה הזריק אפיפן והציל את חייו ״כל הכבוד שאתם לא שוכחים אותנו״: מתנדבי זיכרון בסלון אשדוד חילקו מארזי חג לשורדי השואה אשדוד זכתה בפרס החינוך הארצי לשנת תשפ״ו – בפעם השנייה

טרגדיה ברחובות | נפטרה עו”ד ורד יחיא בלום בת 51, בנה בן ה-14 נותר יתום מהורים; "שמרי על אליסף מלמעלה"

טרגדיה ברחובות: נפטרה עו"ד ורד יחיא בלום בת 51, בנה בן ה-14 נותר יתום מהורים לאחר שאבי המשפחה נפטר אף הוא מהמחלה הקשה.

אמש (שני) ורד הובאה למנוחות בבית העלמין במרמורק, כאשר רבים ממקורביה הגיעו להספיד אותה. ורד נחשבה לפעילה חברתית ודמות מוכרת בפני תושבים רבים. ורד עברה טרגדיה קשה לאחר שבעלה דודו נכנע למחלה וכעת הותירה את בנה הן ה-14 יתום.

רבים הספידו אותה ותיארו את ורד כאישה מופלאה שתרמה רבות לציבור: 

אבי: "תהיי חסרה לי ורד יקרה, במיוחד יחסר לי ההומור המיוחד, היכולת הסיפורית המדהימה לתאר את היום יום ולהפוך אותו למעניין ומסקרן. וכמובן גם מוטיב האהבה, המסירות והדאגה למשפחה. יהי זכרך ברוך לעד".

קארין: "יום כואב ועצוב. ורד היקרה הלכת מוקדם מדי. אין מילים לתאר את הצער העמוק ואת העצב שבלבי.
פשוט לא נתפס. אני מקווה כי נגאלת מייסורים וכעת הגעת למקום טוב יותר והתאחדת עם בעלך האהוב ז"ל.
שמרי על אליסף מלמעלה. אנחנו כאן נזכור ונוקיר תמיד ובכל מה שיצטרך אליסף, נעמוד לצידו. עו"ד ורד בלום יחיא היה לי הכבוד להכירך, יהי זכרך ברוך ונשמתך צרורה בצרור החיים".

אסתר בכר: "איפה כל היפים והאמיצים שלך? הותרת אותנו כולנו בוכים ולא מאמינים שאת כבר לא איתנו. צעירה, יפיפייה, מוכשרת, אלופה, עם היורש שלך שעכשיו נותר יתום מאם ואב. וזה כבד כבד מנשוא הידיעה, הפרידה, היית לנו אבן חן עם יופייך הענוג, עם חוכמתך הרבה, עם לשונך שכתבה כתבות כל כך רעננות מלאות שמחת חיים. הכל לקחת איתך והשארת אותנו המומים מצער ופרידה. נוחי בשלום על משכבך אישה נכבדה, השמים מקבלים היום אישה מיוחדת במינה.
ת.נ.צ.ב.ה".

הרצל: "פשוט לא נתפס. אני מקווה כי נגאלת מייסורים וכעת הגעת למקום טוב יותר והתאחדת עם בעלך האהוב ז”ל.
שמרי על אליסף מלמעלה. אנחנו כאן נזכור ונוקיר תמיד ובכל מה שיצטרך אליסף, נעמוד לצידו. עו”ד ורד בלום יחיא היה לי הכבוד להכירך, יהי זכרך ברוך ונשמתך צרורה בצרור החיים”.

 

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן