צוות הפיקוח והשיטור העירוני ביבנה מצא היום (ג') כי באחד מבתי הכנסת בעיר מתקיים טקס ברית מילה רב משתתפים ובניגוד להנחיות משרד הבריאות. האורחים התבקשו להתפזר והאחראי על בית כנסת נקנס בסכום של 2,500 ש"ח.
מניין החולים המאומתים בעיר עומד בשעה זו על 122 חולים, חמישה מהם מאושפזים בבתי חולים. מניין הנפטרים מקרב תושבי העיר עומד מאז פרוץ מגפת הקורונה על 8 נפטרים.
מהעירייה נמסר כי "הפיקוח והשיטור העירוני בשיתוף שוטרי תחנת משטרת יבנה והמתנדבים ימשיכו לפעול בשטח ולאכוף את ההנחיות על-מנת לצמצם את ההדבקה ולמנוע אירועים מסוג זה. אנו קוראים לתושבים לתרום את חלקם למאמץ העירוני לצמצום התחלואה ושמירה על בריאות הציבור. רק ביחד ננצח את הקורונה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









