מבזקים
ליבו של הילד שב לפעום: מאבק על חייו לאחר שנמשה מהבריכה בחולון סמים בקופסאות קורנפלקס: תושב אפרת חשוד שהפיץ קנאביס לבני נוער שיירת חתונה השתוללה בלוד – החתן עוכב לחקירה תקף פקח עירוני באשדוד בגלל דו"ח חניה – וכעת יעמוד לדין כפר סבא כבר אישרה: הארנונה תעלה ב – 2027 בכ – 3% אשקלון פתחה את הקיץ: מה מחכה למשפחות ולנוער בחודשים הקרובים? גבעת שמואל עצרה לומר תודה לאנשים שמחזיקים את הקהילה טרגדיה בחוף הים בראשון לציון תאונת טרקטורון במושב ערוגות: שני פצועים, אחד מהם במצב בינוני לפני כניסת השבת: רוכב אופנוע נפצע קשה באשדוד באר שבע: ילד ונער שרכבו על אופניים נפצעו בינוני עד קשה בתאונת דרכים אזהרה לצרכנים: ריקול למאוורר עמוד של חברת "אי ג'י אינטרנשיונל" עקב סכנת התחשמלות ושריפה בגיל 82, אחרי 53 שנות התנדבות: גיורא זהבי מניר עוז הוא המתנדב המצטיין של מד"א חי ונושם שליחות: סגן ראש עיריית אופקים, יוסי אבוהרון, נבחר לעובד המצטיין של מד"א תאונת קורקינט בנתניה: נער כבן 14 נפצע באורח קל כבוד לקריית אונו: גלנה פרובר [67] ופנחס כחלון [70] נבחרו למצטייני מד"א אירוע אלימות בבת ים: גבר כבן 55 פונה לבית החולים וולפסון במצב בינוני מקום שני בארץ: גיא בן דוד מאור יהודה נבחר לעובד מצטיין ארצי של מד"א מלאך בלבן: גבריאל קטר, תושב נס ציונה מתחנת מד"א ברחובות הוא המתנדב המצטיין של מרחב איילון ממתנדבת שירות לאומי לעובדת מצטיינת: ההישג המרגש של יוליה חיימוב מחולון במד"א

מהשמירה בירושלים – ליום כייף ברחובות | חיילי צה"ל מתפנקים בבריכה העירונית

בתום שבועות רבים של עבודה קשה ומפרכת בשמירה על מעברי ירושלים, הגיעו היום (שני) 130 מהלוחמים והלוחמות של גדוד ארז, המאומץ על ידי עיריית רחובות – ליום כיף מיוחד בבריכה העירונית. בחודש הרמאדאן עבדו לוחמי הגדוד קשה במיוחד על מנת לשמור על מעברי ירושלים הפזורים בגבולות העיר. משום כך, עיריית רחובות, המאמצת את הגדוד, הזמינה אותם לפעילות כיפית בבריכה העירונית. 600 חיילי הגדוד מתחלקים לשלוש קבוצות שיגיעו, החל מהיום, ליום כיף בבריכה העירונית. תמיר צדוק מנהל מרכז וייסגל וצוותו מארחים החיילים בחום רב.

ללוחמי הקבוצה הראשונה שהגיעה היום חיכה פינוק מיוחד, ביוזמת סגן ראש העיר, אמיתי כהן בשיתוף המכינה הקדם צבאית וגרעין בנות השירות המוזיקלי- ארטיקים, חטיפים, ומוזיקה כשבעמדת הדיג׳יי – אחת מבנות השירות בגרעין קרית משה.
כהן אף הגיע היום לבקר אותם ולברך אותם בשם ראש העיר רחמים מלול ותושבי רחובות.

לפני כארבע שנים הצהיר ראש העיר, רחמים מלול כי עיריית רחובות בשיתוף עם וועד העובדים יאמצו ויחבקו את לוחמי גדוד המעברים הלוחמים "ארז" של המשטרה הצבאית במסגרת פרוייקט ״אמץ לוחם״ של יחד למען החייל. מדובר בגדוד שבו כ-600 לוחמים ולוחמות, אשר אחראי על הביטחון בכ-15 מעברים שבעוטף ירושלים, ומשתייך לחיל המשטרה הצבאית. חיילי וחיילות הגדוד מבצעים עבודה חשובה בעומדם במוקדי החיכוך במחסומים, ונדרשים לבצע בדיקות ולגלות ערנות על מנת למנוע כניסת גורמים עוינים לשטח ישראל ולמנוע אירועי פעילות חבלנית. כזכור, במסגרת האימוץ גם לקראת חג הפסח עיריית רחובות העבירה עשרות חבילות מזון ללוחמים ולוחמות בודדים ומעוטי יכולת מהגדוד, לרגל חג החנוכה נשלחו מאות סופגניות לחיילים, ולרגל הפורים הכינו תלמידי רחובות מאות משלוחי מנות שחולקו ללוחמות ולוחמי הגדוד.

לדברי רחמים מלול, ראש העיר: ״אנחנו גאים ושמחים לחבק את הלוחמות והלוחמים בצה״ל בכל הזדמנות, בשם כל תושבי רחובות. הם שומרים עלינו- ואנחנו שומרים עליהם ואוהבים אותם. הוקרת התודה על שירותם היא המעט שאנו יכולים לעשות עבורם״.

סגן ראש העיר, אמיתי כהן: ״שמחתי לפנק את הלוחמים שהיו אחראים על השמירה בגזרת ירושלים. הגעתי לכאן כדי לומר להם שאנחנו אוהבים אותם, ושמחים לארח אותם. מגיעה להם כל ההוקרה שנוכל לתת על עבודתם מצילת החיים״.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן