בהמשך לדיווח על רכב חשוד בכניסה לעיר ירושלים, עצרו שוטרי מחוז ירושלים חשוד תושב השטחים, בן 49, שנכנס לעיר ללא אישור שהייה. במהלך הבדיקה עלה גם חשד לזיוף סימני הרכב.
השוטרים, שהגיבו במהירות לדיווח, עצרו את הרכב לבדיקה ראשונית. לאחר שהתעורר חשד ביטחוני, זומנו למקום חבלני המשטרה שביצעו סריקה וחיפוש יסודיים ברכב.
במהלך החיפוש אותרו מספר סכינים וכן פריט לבוש צבאי, מה שהוביל להמשך טיפול חקירתי באירוע.
החשוד נעצר והועבר להמשך חקירה ביחידה המרכזית (ימ"ר) של מחוז ירושלים, שם נבדקות נסיבות המקרה, לרבות מטרת כניסתו לעיר והחשדות הנלווים.
מהמשטרה נמסר כי שוטרי מחוז ירושלים ימשיכו לפעול בנחישות ולהגיב במהירות לכל דיווח או חשד, במטרה לנטרל איומים ולשמור על ביטחונם ושלומם של תושבי ירושלים.
◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








