מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל נוסף מהאסון בלבנון: סמ"ר ליאל כבביה, לוחם שריון בגדוד 52 הותר לפרסום: סמ"ר יואב קליין ורס"ל ניר בן ארי נפלו בקרבות בדרום לבנון נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב

פרטים נוספים מגזר הדין: הורי הגן של אילנה קובר יקבלו פיצויים בגובה חצי מיליון שקלים

בעת הגשת כתב האישום הוגשה בקשה לחלט את הדירה ששימשה כגן הילדים (לא שימשה כמקום מגוריה), כחלק מהסדר הטיעון, הומר החילוט בתשלום של חצי מיליון ₪ שישולמו כפיצויים להורי הילדים בגן.

בהמשך לפרסום הראשון בחדשות אפס שמונה לפיו שופט בית המשפט המחוזי בבאר שבע, אלון גביזון, גזר היום [שלישי] 10.5 שנות מאסר על הגננת אילנה קובר מאילת, לאחר שהורשעה על פי הודאתה במאות מקרים של תקיפת קטין על ידי אחראי וב-26 העברות של התעללות בקטין או בחסר ישע – הטיל עליה השופט גביזון פיצויים בגובה 500,000 ש"ח וכן מאסר על תנאי.

כזכור, בעת הגשת כתב האישום הוגשה בקשה לחלט את הדירה ששימשה כגן הילדים (לא שימשה כמקום מגוריה), כחלק מהסדר הטיעון, הומר החילוט בתשלום של חצי מיליון ₪ שישולמו כפיצויים להורי הילדים בגן.

תוספת הטיעונים לעונש, ביקשה פרקליטות מחוז דרום להטיל על קובר עונש מאסר של 10 עד 12 שנים.

עם מתן גזר הדין ציינה עו"ד רננה לוי, מפרקליטות מחוז דרום, שניהלה את התיק: "בית המשפט קיבל את עמדת הפרקליטות והטיל עונש ראוי על הנאשמת. מדובר בגננת שהורים הפקידו בידיה את היקר להם מכל – היא, למעשה, שיטתי ומתמשך, פגעה בהם באכזריות ואף עודדה אלימות בין פעוטות.

עוד אמרה, "העונש מבטא את הפגיעה בקטינים ובחייהן של -26 המשפחות. עוד הוסיפה: "גזר הדין היום עם נדבך נוסף במאבק הבלתי מתפשר של המדינה למען הגנה על קטינים וחסרי ישע.

רפ"ק אפרת אקלר, דוברת משטרת מרחב אילת:

"במהלך חודש מאי 2023 פתחו חוקרי משטרת מרחב אילת בחקירה סמויה, בחשד לעבירות של התעללות פיזית ונפשית בפעוטות, ע"י החשודה אילנה קובר, שהייתה עד אז , בעלת מעון פרטי לפעוטות עד גיל 3 בעיר אילת. החקירה התנהלה באופן סמוי מרגע קבלת התלונה תוך ריכוז מאמץ מרכזי ע"י צוות חקירה מיוחד (צח"מ) שהוקם במשטרת מרחב אילת, במאות שעות שתועדו ע"י מצלמות האבטחה המוצבות במעון, במטרה לאתר עבירות שביצעה כלפי הפעוטות.

מאות מקרים של תקיפה והתעללות ב-27 פעוטות, נחשפו ע"י חוקרי המשטרה, שזימנו את ההורים לזהות את ילדיהם בתיעוד, ולהגיש תלונתם.

לאורך חודש ימים, המשטרה האריכה את מעצרה של החשודה בפני בימ"ש, במהלכם המשיכו החוקרים לגבש את התשתית הראייתית נגד החשודה, לרבות גביית עדויות נוספות תחת אזהרה ממטפלות שעבדו עם החשודה ואשר שהו במעצר בית לאורך כל ימי החקירה. תיק חקירה זה הוא מהמורכבים שנוהלו במשטרת מרחב אילת, והודות לעבודה מסורה, מקצועית ואינטנסיבית, והשקעה של מירב המאמצים והמשאבים של משטרת מרחב אילת מוצה היום הדין עם החשודה. חוקרי המשטרה שעסקו בתיק הזה יישאו עימם לעד את התחושות הקשות והרגעים המורכבים שחוו החל מיומה הראשון של החקירה".

לתגובות בפייסבוק לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות אילת בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן