מבזקים
תושב אשדוד איים על קצינה בכירה במרחב לכיש: "אם צריך לפגוע בשוטרים נפגע" תאונה עצמית במודיעין: נהגת רכב נפצעה בינוני לאחר שהתנגשה בעמוד אסון החניון ברמת החייל: המהנדס חנוך צחר בן ה-91 לא יישלח למאסר בפועל חוויה ברזילאית על המנגל הפרטי שלכם: "קאזה דו ברזיל" פותחת את הקצבייה ליום העצמאות פרשת ה"קצינים והקריפטו": כתב אישום חמור נגד שבעה קצינים בצה"ל ובמשטרה פלמחים: האזהרה הוסרה – הים שוב בטוח לרחצה המקום שבו נקבע עתיד הכלכלה הישראלית הוא אשדוד אשקלון: מהדיור ועד התחבורה – הכל עומד להשתנות קריית עקרון: בין זיכרון לנתינה – מחווה שנוגעת בלב הלוגו החדש של וולפסון חולון מספר סיפור של גבורה לוד נערכת ליום הזיכרון: אלו הרחובות שייסגרו בעיר ירושלים: אגם ברגר הגיעה לומר תודה – והשאירה את כולם בלי מילים הרצליה: שוק איכרים פיראטי נהרס – הקרקע חוזרת למדינה היום זק״א תיראה אחרת – בגלל רוני אשל ז״ל רמלה: נהיגה פרועה הסתיימה בחשיפה חריגה אשקלון: מסיבת רעש חשפה מציאות מדאיגה תל אביב: עוד שלב בדרך למהפכה – אושר פרויקט המסילה הרביעית רחוב הפלמ"ח בגבעת שמואל משנה פנים הלוגו השתנה – והסיפור האשדודי מאחוריו שובר לב נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל

קק”ל מציעה סדנאות גוף-נפש פתוחות לציבור – בלב היערות בישראל

המיזם, “נושמים בריאות ביער”, יתקיים בשלושה מוקדים בארץ – בצפון, במרכז ובדרום – ויכלול מפגש חווייתי בלב היער: פעילויות גוף-נפש, מוזיקה, נשימות מודעות, יוגה, תנועה חופשית, הליכה שקטה בטבע, בליווי מנחים מהשורה הראשונה, והרצאה מעוררת השראה של דורון ליבשטיין – מייסד “לייף אקדמי”, מנהל התוכן ומפיק הפסטיבל.

על רקע העלייה בתחושת המתח והחרדה בציבור – מיזם ייחודי של קק”ל יציע לציבור הרחב אחר צוהריים של הפוגה בטבע, תנועה, מוזיקה ושקט, בשלושה מוקדים ברחבי הארץ. 

בצל התקופה המתמשכת של חוסר ודאות, מצוקה וחרדה – גובר בקרב רבים הצורך בהפוגה, נשימה והתחברות מחודשת לעצמם ולמרחבים פתוחים. בחודש יוני הקרוב תצא לדרך יוזמה חדשה שמבקשת להציע לציבור מענה פשוט אך עמוק: אחר צוהריים מרפאים בטבע.

המיזם, “נושמים בריאות ביער”, יתקיים בשלושה מוקדים בארץ – בצפון, במרכז ובדרום – ויכלול מפגש חווייתי בלב היער: פעילויות גוף-נפש, מוזיקה, נשימות מודעות, יוגה, תנועה חופשית, הליכה שקטה בטבע, בליווי מנחים מהשורה הראשונה, והרצאה מעוררת השראה של דורון ליבשטיין – מייסד “לייף אקדמי”, מנהל התוכן ומפיק הפסטיבל.

יו”ר קק”ל, יפעת עובדיה – לוסקי: “בעת הזו, שבה רבים חווים עומס רגשי ומבקשים רגע של שקט, היערות הפתוחים מעניקים מזור לנפש . קק”ל רואה ביערות שהיא מתחזקת מדי יום לא רק תשתית ירוקה, אלא גם מקור לתמיכה נפשית וחוסן קהילתי. הפסטיבל נועד להציע לציבור מרחב פתוח של חוסן ומרגוע בחיבור לאדמה, לשורשים, לטבע״.

דורון ליבשטיין, מייסד “לייף אקדמי”, מוסיף: ״פסטיבל ‘נושמים בריאות ביער’ הוא הזמנה לעצור לרגע את המרוץ, ולהיזכר בעוצמה של היער, הנשימה, התנועה, הטבע והמפגש האנושי. בתוך התקופה המורכבת שאנחנו חיים בה – אנחנו מבקשים להחזיר את השקט הפנימי והחיוניות לכל המשתתפים. זה לא רק אירוע – זו חוויה של חיבור, של ריפוי, ושל בחירה בחיים.”

האירועים בצפון ובדרום מיועדים למבוגרים בלבד, מגיל 18 ומעלה:

* צפון: חמישי, 03.07.25, 16:30–19:30, חניון תנועות הנוער, יער חוף כרמל

* מרכז: רביעי, 18.6.25, 17:00–20:00, חניון הקהילות, יער בן שמן

* דרום: חמישי, 26.6.25, 17:00–20:00, מצפה בית אשל

הצטרפו לחדשות בריאות ורפואה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: באדיבות קק"ל

דילוג לתוכן