מבזקים
צפו: מספר כלי רכב עלו באש במודיעין; שריפת הענק מתפשטת בחסות הרוחות לעבר יער בן שמן שר הביטחון ישראל כ"ץ באיום חריף: "החשבון עם החות'ים פתוח, נחסל את המנהיג שלהם אם יעלה על הכוונת" בעקבות הנחיית המדינה: הוועדה המקומית בבת ים עדכנה את מדיניות התמורות בהתחדשות עירונית הגן בגדרה שדורות של ילדים גדלו בו נפתח מחדש – והפך למתחם נינג'ה ענק רחפן עם לבנת חבלה ותחמושת אותר ברכב בשגב שלום הדוחות על 7 באוקטובר מוקפאים: מבקר המדינה טוען שגורמים ביקשו למחוק את פרק האחריות ירי באשדוד: אדם נפצע בינוני, ארבעה חשודים נעצרו זמן קצר לאחר האירוע יוזמה מקסימה: הגננת מגבעת שמואל פתחה קייטנה לילדים על הרצף לא רק טיול טבע: בערבה חגגו עם זנבנים, עקרבים ומחווה לדייויד אטנבורו המורה הפרטי שלא צריך לקבוע איתו שיעור: אור יהודה בוחנת למידה מבוססת AI בלב המדבר ובצל המציאות הביטחונית: מצעד הגאווה של מצפה רמון יוצא לדרך המהלך שעשוי לשנות את מפת הפקקים בישראל: המסילה החדשה שתעקוף את תל אביב 4,000 איש, אצטדיון מלא וסיפור שהתחיל מכמה משפחות: כך הפכה לוד למודל קהילתי בישראל לא רק קבוצה – סיפור של עיר שלמה: נשות לוד עשו היסטוריה ועלו לליגה הלאומית במקום מנופים בודדים: בלוד כבר בונים את העתיד – ואלפי משפחות בדרך לדירה חדשה בניה ברבי, אביתר בנאי ואגם בוחבוט: גן יבנה חושפת קיץ ענק לכל המשפחה באר שבע מציגה את דור המנהיגות הבא: מאות בני נוער שמובילים עשייה חברתית בעיר ראש העין עולה שלב במאבק: העירייה החלה לאסוף נתונים נגד תחנת הכוח המתוכננת מעבר החציה לא מספיק בטוח: עשרות נפגעים באשדוד, אשקלון וחולון בשנה אחת חוצים כחוק ונפגעים: מה קורה במעברי החציה בירושלים, נתניה וכפר סבא?

קריית גת: כתבי אישום נגד שני תושבי העיר בגין מעורבות בתגרה אלימה סמוך לגן שעשועים

על פי כתבי האישום, האירוע החל כאשר בוטבול שהה במקום עם בני משפחתו ונקלע לוויכוח עם אברהם, שחלף באזור ברכבו. בהמשך היום, הגיע אברהם לרחבה סמוכה לבנייני מגורים באותו רחוב, כשהוא אוחז במוט ברזל. במקום התפתח עימות מילולי בינו לבין מספר אנשים, שבמהלכו הוכה פעמיים בפניו על ידי בוטבול.

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום בקריית גת כתבי אישום נפרדים נגד לירון בוטבול (26) ואושר אברהם (25), שניהם תושבי קריית גת, בגין מעורבות בתגרה אלימה שהתרחשה ב־14 בדצמבר 2024 סמוך לגן שעשועים ברחוב התמרים בעיר.

על פי כתבי האישום, האירוע החל כאשר בוטבול שהה במקום עם בני משפחתו ונקלע לוויכוח עם אברהם, שחלף באזור ברכבו.

בהמשך היום, הגיע אברהם לרחבה סמוכה לבנייני מגורים באותו רחוב, כשהוא אוחז במוט ברזל. במקום התפתח עימות מילולי בינו לבין מספר אנשים, שבמהלכו הוכה פעמיים בפניו על ידי בוטבול.

לאחר מכן, כך נטען, פנה אברהם לעבר אדם נוסף – המתלונן – והכה אותו בראשו באמצעות מוט הברזל שבו החזיק. כתוצאה מהמכה נגרם למותקף חתך סימטרי באורך 1.5 ס"מ בצד הימני של הראש, והוא נזקק לטיפול רפואי שכלל תפירה וזריקת טטנוס.

האירוע המשיך להסלים: בקבוק זכוכית נזרק לעבר אברהם והתנפץ על קיר סמוך, גז מדמיע רוסס באוויר, ואדם נוסף בעט בו.

הפרקליטות מייחסת לבוטבול עבירה של תגרה, לפי סעיף 191 לחוק העונשין. לאברהם מייחסת הפרקליטות עבירה של השתתפות בתגרה וכן גרימת חבלה של ממש.

בתיקו של אברהם ציינה הפרקליטות כי תשקול לבקש מבית המשפט להטיל עליו עונש מאסר בפועל במקרה של הרשעה.


◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן